Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +63
Czemu ludzie uważają, że mając 30 lat powinno ich wszystko boleć, nie mieć siły i w ogóle, że są starzy? Przecież większość ludzi mając 30 lat dopiero życie zaczyna można powiedzieć bo są po studiach i zazwyczaj w tym wieku dopiero ma się jakieś normalne życie zawodowe.
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Szarmancki-Los +19
Też uważacie że hiszpański brzmi zajebiscie? Jak spotkam gdzieś jakąś Latynoskę i tą zacznie nawijać po hiszpańsku to mi od razu miękną nogi i aż czuję jak mój rozwijany latami sigma grindset opuszcza moje ciało. Taka typiara mogła by sobie owinąć mnie wokół palca a ja bym się pewnie zachowywał jak simp bez godności.
A najlepsze jest to, że większość takich odważnych #!$%@? w wypadku W a każą zdychać w okopie jakimś zaburzonym Mirkom bojącym się własnego cienia, który nie byli na tyle ogarnięci, aby zwiać.
Nienawidzę tego świata i gardzę większością ludzi.
@blargotron Ja w pełni rozumiem i szanuję to, że niektórzy nie mają za co walczyć lub zwyczajnie nie chcą tego robić. Ale wy powinniście zrozumieć, że jak ktoś chce bronić kraju to nie dlatego, że czuje obowiązek wobec rządu, ale za rodzinę, bliskich, swoją ziemię i
Przypomnę tylko że w najbardziej liberalnych państwach również macie pobór, także to nie jest kwestia Polski. Akurat dziś w Warszawie jest antywojenna manifestacja.
@wygolony_libek-97 Nie wiem co tag bekazprawakow ma tu do rzeczy, jeżeli sam w nicku nawiązujesz do prawicowych libków, a o ćwiczeniach najwięcej krzyczy
Skąd wiesz ze nikt nie uświadamia innych, zresztą wykop jak kazde inne narzedzie socjalmediowe też jest narzędziem które wypływa na innnych
A skąd wiem? Bo już rozmawiałem z innymi ludźmi na ten temat. Nawet jeżeli ktoś ich uświadamia, to sami nie są w stanie tego zrobić. Nie ma mediów głównego nurtu oraz organizacji antywojennych i antypoborowych które nagłaśniałyby sprawę.
wiesz, bo rozmawiales z ludzmi ? Wow, no to nie ma dyskusji, na pewno masz racje xD
Żadna z partii która w aktualnym klimacie opowie się za otwartymi granicami i poborze dla chętnym nie przeskoczy progu nawet.
Można dyskutować na żywo i w internecie, ale myśląc że coś zmienisz to naiwna nadzieją.
W nicku nawiązuję zaś do prawilnych libków, którzy równo leją na prawactwo i lewactwo, i sami szukają poglądów dających im wolność wyboru - NIE odejmując przy tym wolności innym. (⌐ ͡■ ͜