Wpis z mikrobloga

@junoreactor: (#) Podobno tak powstaje przy jakichś przeciążeniach serwerów. Ja musiał przestać tego używać, bo po prostu co jakiś czas rozłączało i co bym nie robił, to nie łączyło. Używałem IM+, ale nie przypadł mi do gustu, dziś zainstalowałem Messenger HD, zobaczę, jak się sprawdzi.
@xqwzyts: @Czipsu: mam wyłączone oszczędzanie energii.

messenger HD jest kiepski, aplikacja facebookowa tez, a polubiłem ten systemowy, jest poręczny i szybki, mam IM+ ale to też nie to. Sproboje jeszcze zmienić softa (mam blacka) z Tmobile na niebrandowanego
@junoreactor: (#) Zmiana softu nic nie da. Dotyczy to każdego WP. Faktycznie, aplikacja Wiadomości jest najlepsza, ale te błędy połączenia mnie dobijają.

Dlaczego Messenger HD jest kiepski?
@junoreactor: (#) Czyli pozostaje czekać na WP8.1, chociaż tam hub facebooka ma w ogóle zniknąć. Może pojawią się w przyszłości jakieś lepsze aplikacje, bo póki co faktycznie jest bardzo kiepsko.
@junoreactor: (#) Dla mnie działanie tylko tej aplikacji od Wiadomości przeszkadza, do niczego innego się doczepić nie mogę.

8.1 ma być rozsyłany w czerwcu - sierpniu (w tym okresie), ale developer preview pewnie już pod koniec kwietnia będzie dostępne.
@junoreactor: i mnie tez niby nie może sie polaczyc a jakoś nie zdarzylo sie by do mnie / ode mnie wiadomość na fb przez niego nie dotarla wiec moze tylko tak pisze ze nie moze sie polaczyc.
@junoreactor: Ten typ już tak ma. Po kilku miesiącach, kiedy już na różne sposoby kombinowałam, pomaga jedynie włączenie i wyłączenie trybu oszczędzania baterii. Wtedy zazwyczaj się loguje. U mnie zazwyczaj te problemy z połączeniem jest krótki, ale jednak bywa czasem mocno irytujący.