Wpis z mikrobloga

@Makavlani: nie, chyba, że dla samej fanaberii i chęci posiadania czegoś najnowszego to zawsze warto ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i jak teraz sprzedasz 14 pro to stracisz mniej niż za rok powiedzmy
  • Odpowiedz
@Makavlani: ile masz lat ze jeszcze się bawisz w coroczną wymianę telefonów dla lepszego procka, którego nie odczujesz? Mam 12 pro i wymieniam pewnie na 16tke jak będą znaczące zmiany. Moi znajomi podobne podejście - 30 lat.
  • Odpowiedz
@Makavlani popełniałem ten błąd co roku, teraz odpuszczam. W kwietniu przesiadłem się z 13 pro na 14 pro i te wszystkie nowe ficzery to jest takie #!$%@? ludzi ja kasę, że aż brak mi słów. Nie ma ABSOLUTNIE żadnych zauważalnych różnic w użytkowaniu tych telefonów. Gdyby nie to, że używany 13 pro sprzedałem za 4300 a nowego pro kupiłem za 4600 to nie wybaczyłbym sobie kolejny raz swojej głupoty
  • Odpowiedz
@Makavlani Ja mam w każdym miejscu prąd i mam takie zboczenie, że zawsze muszę mieć naladowany telefon. #!$%@? się jak mi w 13 pro trzymała krócej jak w zwykłej 13, a tu nowy trzyma jeszcze krócej niż 13 pro xD ogólnie iOS 15.7.1 to była chyba najlepsza wersja jeśli chodzi o nowy os i baterię.
  • Odpowiedz