Wpis z mikrobloga

@OrzechowyDzem: Tylko jeśli będziesz słuchał #!$%@? wykopków. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@szlemszedlem: czy ja wiem, też do pewnego momentu życia myślałem, że uprzedzenia to głupota. A w 2006 byłem na kontrakcie w USA. I wróciłem jako rasista, ale możliwe ze to moja wina, bo omyłkowo, słuchając się nawigacji, wjechałem wieczorem do północnej Filadelfii. Skończyło się na policji xD
  • Odpowiedz
@skarpetyodyna: where rozwinięcie historii? Co tam się wydarzyło?

@OrzechowyDzem gdy stałem na czerwonym świetle grupa czterech nygusów w układzie 3+1 stanęła przed samochodem. Samica weszła na maskę, samiec coś tam machał łapami xD W międzyczasie dwójka próbowała otworzyć tylne drzwi, ostatecznie #!$%@? szybę i #!$%@? torbę z dokumentami - myśleli, że pewnie tam jest jakiś wartościowy sprzęt. Jak już wzięli co chcieli to i para sprzed maski się zawinęła xD Zjechałem
  • Odpowiedz
@RudyZibi: ok , ok jak sobie uważasz ale jak cię 4 ciemnych śledzi na ulicy i się z tym nie kryje, bo idziesz z 10 letnia córka ulicami Berlina to śmiacia nie ma ... domyślam się tez ze to był najmocniejszy argument jaki miałeś w swojej lewackiej książeczce do propagandy,....
  • Odpowiedz
@OrzechowyDzem: Niby śmieszki heheszki ale 10-15 lat temu to bym powiedział, że jestem lewakiem. Dzisiaj tak się świat zmienił a nie moje poglądy, że jestem co najwyżej centrystą a przez niektórych bez wahania nazywany prawakiem. Wcale się nie zdziwię, że za kolejne 10 lat mimo, że moje poglądy się nie zmienią to będę nazywany rasistą ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@szlemszedlem jeśli kiedykolwiek wyjedziesz na zachód i do tego nie jesteś p0lką będącą w stanie usprawiedliwić najgorsze zbrodnie dla czarnej knagi to też zostaniesz rasistą xd
  • Odpowiedz
  • 1
@skarpetyodyna A tak teoretycznie xD, gdyby jakiś Niemiec przyjechał do Polski i dostał #!$%@? od sebixow w centrum, i potem ten Niemiec twierdziłby, ze każdy Polak to patus i zwierzak, to przyznałbyś mu rację?
  • Odpowiedz