Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +197
Właśnie teraz trwa ważny mecz Polska - Włochy w Lidze Narodów w siatkówce.
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
Też nie wiedzieliście?
No właśnie, bo każdy ma to w piździe.
Ludzie wolą oglądać Szkotów z championship i ligi szkockiej i dziadka Shaqiriego strzelającego w okienko.
Czemu siatkówka nie jest sportem narodowym? xD
#mecz
zielonykszak +106
#heheszki #wykop30plus #polska #swiat
@YouCanCallMeBillieGates:
@szlemszedlem: czy ja wiem, też do pewnego momentu życia myślałem, że uprzedzenia to głupota. A w 2006 byłem na kontrakcie w USA. I wróciłem jako rasista, ale możliwe ze to moja wina, bo omyłkowo, słuchając się nawigacji, wjechałem wieczorem do północnej Filadelfii. Skończyło się na policji xD
@skarpetyodyna: where rozwinięcie historii? Co tam się wydarzyło?
@szlemszedlem: na kolana przed czarnym panem nietolerancyjny wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OrzechowyDzem gdy stałem na czerwonym świetle grupa czterech nygusów w układzie 3+1 stanęła przed samochodem. Samica weszła na maskę, samiec coś tam machał łapami xD W międzyczasie dwójka próbowała otworzyć tylne drzwi, ostatecznie #!$%@? szybę i #!$%@? torbę z dokumentami - myśleli, że pewnie tam jest jakiś wartościowy sprzęt. Jak już wzięli co chcieli to i para sprzed maski się zawinęła xD Zjechałem
@skarpetyodyna: dobrze, że żyjesz w sumie :D dzięki
@szlemszedlem: tak tak - wystarczy z kimś poprzebywac dłużej żeby zacząć nim gardzić. Ja gardzę hindusami, hiszpanami, albanami
Komentarz usunięty przez autora