Wpis z mikrobloga

Wpadłem przez przypadek na jakiś wywiad z Arturem Barcisiem, do którego postanowiłem zajrzeć z racji tego, że uwielbiam tego człowieka za bycie tak sympatycznym, skromność i chyba przede wszystkim za rolę Norka z kultowych Miodowych Lat ;D Wywiad trochę ciekawy, chociaż o niczym odkrywczym nie mówi, mniejsza z tym.. za to pod nim dziesiątki komentarzy o tym, że jest fatalnym aktorem bo żyd, bo kocha Tuska, bo donosił SB... #!$%@?, naprawdę można wszystkich ludzi oceniać przez pryzmat takich rzeczy, które prawdopodobnie i tak są wyssane z palca?

Ok, niby to tylko internet, czyli w większości banda gimbusów i debili, no ale jednak wydaje mi się, że jest to dość reprezentatywna próbka obrazująca podejście całego społeczeństwa. Jestem człowiekiem, w którym niestety jest (zbyt) dużo nienawiści do innych, ale szczerze mówiąc mam dosyć takiego szufladkowania, oceniania i krytykowania innych ludzi z perspektywy swoich durnych i ślepo wyznawanych poglądów politycznych i ideologicznych. Wypada się wyprowadzić albo z kraju, albo z internetu :(

#gorzkiezale #dokadidzieszpolsko #trocheboldupyaletylkotroche
  • 4
  • Odpowiedz
@CommanderStrax: większość ludzi nosi maski, inaczej zachowują się przy znajomych, w domu, publicznie, na imprezach co poniekąd jest dobre ale są też wynaturzenia, nawet jak ktoś przy Tobie jest spoko to może w domu #!$%@?ć żonę kablem, nigdy nie wiadomo ;) Od dawna natomiast wiadomo że większość zawsze jest głupia, często nie ma własnych opinii tylko powtarza opinie innych(niepotwierdzone, niezbadane! ważne że ma jakąś opinię). nie ma się tym co
  • Odpowiedz