Aktywne Wpisy
PanMuchomorekk +47
Dochodzac do 30 uświadomiłem sobie - jak życie szybko przemija. Praca, dom, trening, zwiększanie kompetencji, czill. Powtórz. Chwila wytchnienia na weekend. Powtórz. Jeb rok. Drugi. Trzeci. Na razie uczę się już mniej przejmować pracą, bo to człowieka może szybko zamęczyć i zamydlić mu, co tak naprawdę się liczy. Co dalej to nie wiem. Przykro się ogląda coraz starszych rodziców. Mam świadomość, że w każdy już dzień może ich zabraknąć. Stare znajomości pokończone.
pamparam2 +136
Sto lat Kamil!
Dlaczego nie ma badania głebokości odbytu i prześwietlania rodziny do 3 pokolenia?
Ja pie do lę, gdzie ja żyję XDDDDDDDDD
#polska #oswiadczeniezdupy #drogi #motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
Czyli z mandatów musi iść minimum 100 000 zł, by się choćby pensje zwróciły.
Czaicie, że w jakimś miasteczku 10 osób odserwuje tylko 1 drogę?
XDDD
wyobraźcie sobie skutki wypadku w takim tunelu dzbanki
zakładacie że każda kamera to odcinkowy pomiar prędkości, który czyha akurat na wasz hajs
i że 10 osób z obsługi śledzi tylko jak szybko jedziesz jeden z drugim, a nie obserwują innych wskaźników
i jakie to miasteczko, skoro jest tam przejście graniczne
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02m7yFds9qaT7shnMAichxYPGSB1MexiM64SFo6yqLz25w86jhaLHBiTqjhmSWtZp8l&id=100063921871448
@mirabelka2137:
I myślisz, że do tego jest potrzeba kamer co 10m?
To dlaczego nie co 5? Bo coo, gdzie jest granica obłędu?
@PiotrFr:
Ale zanim coś napiszesz, zdarza się tobie pomysleć? Czy ja gdzieś pisałem, że jestem za tym by tam kamer nie było wcale?
Jakoś na innych mostach i tunelach nie srają kamerami co 10 m.
Ilośc kamer też nie uchroni cię przed wypadkiem.
A ilośc tych kamer wpływa po częsci na liczbę zatrudnionych. Na serio myślisz, że każdego wiaduktu i mostu w Polsce chroni 10
xD
U mnie jakoś nie ma tylu kamer. Widocznie nie da się bez kija nic
@PiotrFr:
Zakorkowanie ciągów komunikacyjnych na mostach wiaduktach i tunelach może powodować podobne straty czasowe. Zwłaszcza gdy np: most na rzece jest co 50 km.
no i skoro oburza cię te 10 osób robiących za 6k brutto przy obiekcie o kluczowym znaczeniu w promieniu pewnie 50 km to nie mam pytań
chociaż ty już włączyłeś myślenie jak widzę, pozdrawiam, essa
a powiedz mi, jak to zmieni kamera co 10 m?
jak wyżej