Aktywne Wpisy
czteryrowery +480
Andrzej_Buzdygan +341
Możecie mówić co chcecie o sieciówkach, ale prawda jest taka, że Decathlon jest jedną z najlepszych sieci sklepów sportowych na świecie. Dzięki niej miliony ludzi odnalazły pasję w sporcie, bo nie byli zatrzymywani przez gatekeeperów w postaci super drogich marek butów do chodzenia po górach ani przez tanie gówniane buty rozwalające się po wejściu w kałużę. Tam można kupić takie buty, na które każdego będzie stać i na dodatek mają dobrą jakość.
Czyli tak jak media podają, rzeczywiście zwykły 17-latek, dobry chłopak, tylko go policja nękała bo nie miał prawka i jeździł jak pirat. Ojej przecież praktycznie każdy 17-latek tak robi, wielkie mi halo.
#francja #bekazlewactwa
A na tvn klasyczna laurka i dobry chłopak co dzień dobry mówił XD
I nie żebym typa bronił, bo mnie ciekawi jedna kwestia skąd taki małolat z ubogiej rodziny miał furę za 70k...
Tutaj zaś protesty to jakiś skrajny idiotyzm. Prawo we Francji po zamachach zezwala strzelać niebieskim, złapali typa łamiącego prawo, mieli prawo wyciągnąć broń i go sprawdzić, to że typ ruszył, chciał uciec to jego sprawa, bo tym samym niemal krzyczał "jestem
@good: To jest wypowiedz prawnika, reprezentującego jego rodzinę. To normalne, że prawie każdy przebywał w areszcie, co w tym dziwnego?xD Ewidentnie coś z policją musi być nie tak, że tak często młodych łapią
https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_U0vtfxLJUW5aIoOBIudsP0ORH4BZgQ3O,w400.jpg( ͡° ʖ̯ ͡°)