Zauważyliście, że najbardziej się zesrały na tą akcję z #opener mircy z tagu #przegryw? Po prostu zazdroszczą tego, że ktoś może poruchać sobie w dowolnym miejscu bo wiedzą, że jedyne co im zostaje to walenie konia xD Ja tam miło wspominam wszystkie moje akcje w miejscach publicznych xD
@Boss477: A to nie miejsce publiczne? Ja w lesie, raz w przebieralni, wielokrotnie na parkingach w samochodzie np na szczycie galerii mokotów no i raz w saunie na basenie.
@acidd: ile masz niby tych osób z #przegryw co się zesrały? Ilu procentowo faktycznie miało z tym problem? Dla was #przegryw to po prostu kozioł ofiarny na którego można zrzucić wszystko. 80% tagu ma to totalnie w dupie xd
Bo każda okazja jest dobra do pochwalenia się na mirko o tym, że się rucha xD Jeszcze w miejscu publicznym to już w ogóle wygryw :P Odkryłem dla Was karty xD
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Po prostu zazdroszczą tego, że ktoś może poruchać sobie w dowolnym miejscu bo wiedzą, że jedyne co im zostaje to walenie konia xD
Ja tam miło wspominam wszystkie moje akcje w miejscach publicznych xD
Bzykałeś/aś się kiedyś w miejscu publicznym.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Dziki_czoug: za długo tu siedzę żeby mnie cokolwiek zdziwiło xD
@Chlejealewstajerano: a tobie o ch8j chodzi? xD
@zielonykszak: no na bank część ludzi pewnie nie samym faktem loda w fotobudce, tylko przypałem i przypadkowym upublicznieniem
@Boss477: A to nie miejsce publiczne?
Ja w lesie, raz w przebieralni, wielokrotnie na parkingach w samochodzie np na szczycie galerii mokotów no i raz w saunie na basenie.
Dla was #przegryw to po prostu kozioł ofiarny na którego można zrzucić wszystko. 80% tagu ma to totalnie w dupie xd
@Szumrzeczny: Argumentum ad ch*jum
@Victus_est_in_vita:
@calinowski:
Bo każda okazja jest dobra do pochwalenia się na mirko o tym, że się rucha xD Jeszcze w miejscu publicznym to już w ogóle wygryw :P
Odkryłem dla Was karty xD