Wpis z mikrobloga

#bekazlewactwa

Hehe jak ja kocham ten ból d--y na wykopie o zarobki w Polsce. Wykop portal gdzie ludzie chwalą się, że siedzą w pracy na własnie wykopie, oglądają zdjęcia słodkich kotków i są w stanie g---o zaoferować swojemu pracodawcy. Jeb&^y plebs.

Jeszcze ten tytuł "Jeśli masz trzydziestkę na karku i jeszcze stąd nie wyjechałeś, to znaczy, że jesteś frajerem albo masz bogatych starych."

To ty (tak śmieciu specjalnie z małej litery, bo jesteś gównem) jesteś frajerem i idziesz po najmniejszej linii oporu.

Podniecasz się, że tu zagranico dobry Pan płaci na zmywaku tyle, że stać Cię na jedzenie i jeszcze ubrania w lumpie się kupi, a resztę odłoży na przyszłość.

W tym samym czasie twoja rodzina starzeje się w Polsce, a ty starasz się raz na pół roku wyrwać promocję na lot Rynairem, aby wrócić do mamci.

Pozdrawiam. Jeśli mieszkacie #zagranico będzie was stać na maść na ból d--y.
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w Aldim jak raz kupowałem coś do żarcia, to banda polaczków tak darła mordy w kolejce, że kasjerka która niczego z tego bełkotu nie rozumiała stała jak wryta. "EJ K---A K---A, HEHE K---A NO CO XD HEHE K---A". Zwierzęta j----e

@wysuszony: Polecam Lidl na Moor street w centrum Dublina. Tam kasjerki z Polski potrafia sie podczas pracy bardzo glosno wrazeniami dzielic z ostatniej imprezy obslugujac przy tym klientow. Wrazenie rownie
  • Odpowiedz
@msq: w Lidlu i Emte miałem takie same sytuacje, a co lepsze nie było to w UK tylko w kraju gdzie polskiego bydła jest raczej mniej, szczególnie że nie była to jakaś ogromna aglomeracja. Tu nie chodzi o sklep i kasjerki, bo akurat nigdy się tam nie spotkałem z nieuprzejmą osobą. Widocznie "u was w jukeju" przesiąkły polską głupotą.
  • Odpowiedz
@msq: @msq: Nie mów, że informatyk w Polsce nie zarobi tyle za granicą. Chyba, że taki informatyk jak mój kolega ze studiów. Nie pasjonuje go bycie informatykiem i myśli, że za sam tytuł będzie kasa jaką obiecują xD
  • Odpowiedz
@msq: Nie studiuję informatyki, ale mam tyle samo powodów na to ile ty zarabiasz, z tym ile zarabia mój znajomy. Chociaż nie, mam więcej powodów, żeby ufać znajomemu, widząc jak żyje przed 30.
  • Odpowiedz
@msq: Ale tak ogólnie to nie o informatyków mi się rozchodziło i nie miałem cię nawet zachęcać do powrotu. Chyba wiesz, że nie potrzeba tu takich ludzi, bo nic w Polsce nie zmienią?
  • Odpowiedz
Nie studiuję informatyki, ale mam tyle samo powodów na to ile ty zarabiasz, z tym ile zarabia mój znajomy

@studentskyyy: Nie bardzo rozumiem co chcialews przez to powiedziec.... ?

Nie mowiac juz o tym ze ja nigdzie nie pisalem o swoich
  • Odpowiedz
Ale tak ogólnie to nie o informatyków mi się rozchodziło

@studentskyyy: Jestes zwyklym zalosnym trollem. Przec chwilka jeszcze bylo was trzech, ale wystarczy tupnac noga albo wyciagnac pare faktow i chowacie sie jak karaluchy pod pralke (mamy takie we flacie ktory rentujemy w osiemnastu).
  • Odpowiedz