Aktywne Wpisy
Nupharizar +488
Napisałem na jakiejś gówno stronce na fb, że dziecko sexmasterki popełni samobója, jak rówieśnicy dowiedzą się, czym zajmowała się jego matka. Taką wiadomość dostałem na priv xD
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
12margo099 +10
Mirki, czy waszym zdaniem jest to już zdrada? Moja #rozowepaski zaczęła pracę około 3 msc temu. Wczoraj dowiedziałem się, że od dwóch dni pisze z kolegą z tej pracy. Ukrywała przed nim, że jest ze mną w związku. Ja spałem zmęczony po pracy, a oni pisali sobie do 2 w nocy o rzeczach typu " kochany jesteś, dobrą mi kawę zrobiłeś dziś w pracy, uwielbiam takich troskliwych mężczyzn" albo " muszę się
przyznaję, że dopiero teraz udało mi się do końca zobaczyć wczorajszy playerowy odcinek.
zaznaczam, że przemęczona jestem i może nie myślę zbyt rzeźko ( dlaczego mi laptop podkreśla słowo "Rzeźko" na czerwono też nie kumam) @Null84 pomocy!
no więc tak: Mam nadzieję, że karma rzeczywiście wraca i Cipołąj za chwilę wyleci lub zostanie rozdzielony ze swoja Siarą za sprawą Nosaczity i jej podwładnego Ma'Ł"ro
Gjacz wiadomo, kontrowersyjna postać. W tym sezonie nie był tak #!$%@? jakbyśmy oczekiwali, ale dawał radę. Wyjaśniał ze swoim szerokim i nieszczerym uśmiechem na twarzy wiele sytuacji i osób.... i co ciekawe, większość się z nim jednak liczyła i miała respekt. Mam nadzieję, że to co zrobił Cipołaj, to czysta i nieprzemyślana brawura była i odbije mu się to czkawką.
Laski w tej edycji nie odrobiły niestety znowu lekcji i w skali ocen atrakcyjności nawaliły jak zawsze.
Nosaczita ( tutaj należy jej się od nas nowa ksywka, bo nosek zmalał), liczę na dramy, dymy, niewyparzony jęzor i..., że umyje sobie Ma'Ł'rem podłogę w pokoju. Facet pod tym wyżyłowanym ciałem, zgubił gdzieś jaja, energię, polot, męskość i wszystko inne co ja u mężczyzny chciałabym zobaczyć.
Penisista znany też jako Ciposz, że co? Że ocena atrakcyjności to szczerość? Ty to gadasz? Dopiero co wlazłeś do programu i w pakiecie razem z wejściówką dostałeś partnerkę, a pie*dolisz jakbyś żonę z 10 letnią gwarancją udanego związku dostał.
@Rosalinea: ha ha ha ale mnie rozbawiłaś i w punkt,no złotko to posumowanie Ciposza
Ale się staram i ciężko pracuje nad tym( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzymam kciuki za Anię z pomniejszonym nosem, że zrobi co należy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Miałaś piękny przykład parę postów temu. Pisałaś, że można Cię zawieźć tylko raz. Domyślam się z kontekstu, że chodziło raczej o zawieŚć, bo nie lubisz być zawiedziona. Bo zawieźć ( np. na dobrą kolację fajnym auten ) można Cię częściej niż tylko raz, prawda? :)
Przepraszam,