Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
przyznaję, że dopiero teraz udało mi się do końca zobaczyć wczorajszy playerowy odcinek.

zaznaczam, że przemęczona jestem i może nie myślę zbyt rzeźko ( dlaczego mi laptop podkreśla słowo "Rzeźko" na czerwono też nie kumam) @Null84 pomocy!

no więc tak: Mam nadzieję, że karma rzeczywiście wraca i Cipołąj za chwilę wyleci lub zostanie rozdzielony ze swoja Siarą za sprawą Nosaczity i jej podwładnego Ma'Ł"ro

Gjacz wiadomo, kontrowersyjna postać. W tym sezonie nie był tak #!$%@? jakbyśmy oczekiwali, ale dawał radę. Wyjaśniał ze swoim szerokim i nieszczerym uśmiechem na twarzy wiele sytuacji i osób.... i co ciekawe, większość się z nim jednak liczyła i miała respekt. Mam nadzieję, że to co zrobił Cipołaj, to czysta i nieprzemyślana brawura była i odbije mu się to czkawką.
Laski w tej edycji nie odrobiły niestety znowu lekcji i w skali ocen atrakcyjności nawaliły jak zawsze.

Nosaczita ( tutaj należy jej się od nas nowa ksywka, bo nosek zmalał), liczę na dramy, dymy, niewyparzony jęzor i..., że umyje sobie Ma'Ł'rem podłogę w pokoju. Facet pod tym wyżyłowanym ciałem, zgubił gdzieś jaja, energię, polot, męskość i wszystko inne co ja u mężczyzny chciałabym zobaczyć.

Penisista znany też jako Ciposz, że co? Że ocena atrakcyjności to szczerość? Ty to gadasz? Dopiero co wlazłeś do programu i w pakiecie razem z wejściówką dostałeś partnerkę, a pie*dolisz jakbyś żonę z 10 letnią gwarancją udanego związku dostał.
  • 13
Zyebalam z tym „ś”. (ʘʘ) dzięki… teraz już kumam ( ʖ̯) postaram się zapamiętać na wieki wieków ( ͡ ͜ʖ ͡) ja z tych co obcy bardziej niż rodzimy(,)
Ale się staram i ciężko pracuje nad tym( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rosalinea: uwielbiam poprawiać błędy i nigdy nie robię tego złośliwie, żeby nie było :) Traktuję to raczej jak literkową zagadkę, krzyżówkę, sudoku czy innego mahjonga.
Miałaś piękny przykład parę postów temu. Pisałaś, że można Cię zawieźć tylko raz. Domyślam się z kontekstu, że chodziło raczej o zawieŚć, bo nie lubisz być zawiedziona. Bo zawieźć ( np. na dobrą kolację fajnym auten ) można Cię częściej niż tylko raz, prawda? :)
Przepraszam,
@Rosalinea: no, ja dziś też mam opóźnienie we włażeniu na wykop, za dużo się dzieje w robocie. To niweluje moje jedyne próby wirtualnego uspołeczniania się. ;)