Aktywne Wpisy
Mrbimbek +1338
Dwa lata temu pomagałem uchodźcom z Ukrainy którzy z jedną walizką uciekali przed wojną, była w tym rodzina z którą kontakt miałem chwilę dłużej, trzy dziewczyny z matką i dwójka dzieci, pomagałem im szukać pracy, tłumaczyć dokumenty, pomagałem w urzędach. Jedna z dziewczyn dziś się odezwała, wrócili na Ukrainę a kilka dni temu urodziła syna, przez to jak im pomogłem w najcięższym dla nich czasie nazwała syna moim imieniem, taka drobnostka a
Kurde zakładam działalność, ale nie mam pomysłu na nazwę. Pomyślałem, że może szanowne grono Mirków i mirabelek coś pomoże wymyślić. Zobowiązuję się do opłacenia dużej picki dla osoby, której pomysł wykorzystam.
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
O działalności: zajmuję się pracami na wysokości, zazwyczaj w dostępie linowym, czyli innymi słowy jestem alpinistą przemysłowym. Usługi, które świadczę, to: Mycie, malowanie dachów, oraz elewacji, wycinka, montaże konstrukcji i reklam, antykorozja, prace dekarskie (rynny, naprawa poszycia dachu, obróbki blacharskie, uszczelnienia
#friz
No może i są podejrzenia, ale jaki to ma związek z tym, że pies jest chory? Wszyscy tak twierdzicie, a nie macie żadnych sensownych podstaw by orzec czy pies jest chory, no chyba, że po zdjęciu tak o, umiecie
To nie jest normalne, żeby psa uczyć sikać na maty, bo się nie chce wyprowadzać. Nawet jak się jest milionerami, których stać by było aby ktoś to robił za nich. To akurat już samo w sobie jest upośledzaniem psa, co przyzna każdy wet czy behawiorysta. Tu
Oczywiście, że tak, pisałem to ironicznie. Nie pojęte jest dla mnie to jak można nie wyprowadzić psa, chociaż raz dziennie...
Ale to, że on pokazał to też nie oczekujmy, że Friz musi pokazać z tego względu, że jest po prostu POPULARNY, to raczej nie