Wpis z mikrobloga

#bekazkonfederacji #partiamem #hitler #ksiazki #konfederacja #ruskaopcja

Szymon Jadczak

Każdy, kto chce głosować na Konfederację, powinien przeczytać tę książkę. Marcin Kącki zakolegował się z Korwinem i jego kolegami. Dzięki temu poznacie historie działaczek, które odchodziły, bo kolega z partii zarażał je kiłą. Dowiecie się, jak bardzo prorosyjscy są niektórzy ludzie Konfederacji. Jak bardzo nie tolerują kobiet i co myślą o Żydach. Albo że na konwencji Konfederacji przy przekazywaniu władzy przez Korwina Mentzenowi brzmiał cover nazistowskiej piosenki chwalącej Adolfa Hitlera. No i zrozumiecie, że głosując na Mentzena i Konfederację tak naprawdę glosujecie na Wiplera i jego interesy. Dobra książka. Polecam.

https://twitter.com/SzJadczak/status/1673723177338392582?s=20 #polityka
EmDeCe - #bekazkonfederacji #partiamem #hitler #ksiazki #konfederacja #ruskaopcja 
 S...

źródło: obraz_2023-06-28_134935673

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
@EmDeCe: poparcie Konfederacji w wewnętrznych sondażach musi być serio bardzo wysokie, skoro Platforma zaprzęgła ChatGPT do napisania książki.
  • Odpowiedz
nie sądzę, żeby sytuacje wymienione w książce były jakoś obciążające dla konfy, w zasadzie to ich zalety

Ja #!$%@? xD SEKTA gorsza niż ta pisowska! TFU!
  • Odpowiedz
@EmDeCe: chłopie to jest sprawa sprzed wielu lat, on nawet nie należał do Konfederacji i został wywalony z ówczesnej partii. Widzę że cieplutko tam macie, skoro takie rzeczy próbujecie wyciągać.
  • Odpowiedz
  • 8
@L3stko: rozumie, że sprzed paru lat. Ale jak mi gość pisze, że:

nie sądzę, żeby sytuacje wymienione w książce były jakoś obciążające dla konfy, w zasadzie to ich zalety

a w cytacie jest napisane

Dzięki temu poznacie historie działaczek, które odchodziły, bo kolega z partii zarażał je kiłą.

no to specjalnie eksponuję jego głupotę, bo zarażanie kiłą nie jest ich zaletą, nie uważasz?

Fajny avatar, taki anty tvn... Dramat. Widzę, że
EmDeCe - @L3stko: rozumie, że sprzed paru lat. Ale jak mi gość pisze, że:
 nie sądzę,...

źródło: obraz_2023-06-28_143146043

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@EmDeCe a to nie przypadkiem w platformie był pedofil którego działalność starano się zamieść pod dywan ale koniec końców jego ofiara popełniła samobójstwo bo wszystko wypłynęło przez TVP? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz