Aktywne Wpisy
Matylda_Megara +497
Anoncio2111 +243
Ten uczuć, kiedy chuop przejechał 228 km rowerem jednego dnia, a od rodziców jedyne co usłyszał to ,,i Ty myślisz, że mi tym na złość zrobisz?"- bo dla nich wyjazd z domu poza gminę to coś złego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #zalesie #patologiazewsi
#przegryw #zalesie #patologiazewsi
1. Czy to jest normalne że na samym początku prania w tym elemencie na dole (filtrze pompy odpływowej) jest woda? Myślałem że powinna się pojawić tam gdy kończy się cykl prania
2. Gdy na wyłączonej pralce wleję wodę w bęben, to spływa ona do tej pompy odpływowej, zakładając że tak ma być, jak dużo wody muszę wlać w bęben żeby zasymulować jej zapełnienie podczas prania, tak żeby być pewnym. że uszczelka jest szczelna w każdym punkcie?
3. Czy jeżeli wleję na przykład 1L wody w bęben, to czy pralka po rozpoczęciu normalnego cyklu prania wykryje, że jest w niej woda, czy nie zwróci na to uwagi i doleje jeszcze swoją, powodując że w pralce będzie więcej wody niż powinno być?
4. Jest jakiś prosty sposób na sprawdzenie szczelności pralki, konkretniej tego filtru? Poprzednie pranie wyłączyłem po około 30 sekundach uzupełniania wody, co spowodowało że woda ciekła z tego filtra przez ponad godzinę (na szczęście mały strumień, dlatego dało się to ogarnąć bez szkód)
#pralka #agd #pytanie #hydraulika