Aktywne Wpisy
marian1881 +303
Skradziono dziś przyczepę gastronomiczną należącą do stowarzyszenia prowadzącego świetlicę dla dzieciaków (Serduszko dla Dzieci).
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Rozumiem, że personel może sobie nie życzyć, ale jak nagrywasz swoją rodzinę/znajomego?
@Rumburak123321: Leszek sam tego nie nagrał i nie wstawił na kanał, Dryblas mu ułożył co ma powiedzieć, nagrał, opublikował i wyłączył komentarze
jakby mieli z komputerowcem czyste sumienie to ten film by nie powstał ani nie zrzucali by filmów z youtuba przez kanał Leszka za prawa autorskie
ps. taa, ordynator sądem grozi, ŚMIECHU WARTE XD
@RichPiana: @zdrajczyciel: ordynator ma za pewne to w dupie czy ktoś se coś nagra podczas odwiedzin, gadają tak bo nie chcą żeby temat drążyć, niech pokażą wypis Leszka ze szpitala i wyniki badań żeby uciąć spekulacje
@jqdro: w tym cytacie który wstawiłeś chodzi o nagrywanie rozmów z lekarzami, a Piotr WSW nie nagrywał rozmów z lekarzami, fakt faktem Leszek może nie życzyć sobie publikowania filmów z jego wizerunkiem ale jak uczestniczył w pijackich lajtach i wywijał śmigłem to się wtedy nie oburzał żeby to kasować z internetu i że jego wizerunek jest w setkach szotów na jutubie
A ten g---o argument, że jest zakaz nagrywania i ordynator chce pociągnąć do odpowiedzialności Leszka przecież to się kupy nie trzyma nawet major by takiego debilnego argumentu nie wymyślił, pomijając całkowicie to że nagrywał i publikował WSW a nie Leszek xD
d--y się komuś palą ( ͡º ͜ʖ͡º)
No to czego Lechu ploty rozsiewa i godzi w dobre imię Majora (xD), że Major pił rozpuch, skoro nie widział tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora