Wpis z mikrobloga

@guest: pfft...
Fakt faktem, końcówka marnie wyszła, ale to kwestia konstrukcji mangi i nie potrafili tego dobrze wpasować ramy czasowe anime.
@CralencSeedorf: poprzesuwali wydarzenia z mangi by "lepiej wyszło", ale jak dla mnie jeden pies.

@vries typ był literalnie ruchany przez dwie noce, błagał o ratunek, a gdy ten ratunek przyszedł to wyrwał się z więzów w 30 sekund by ratować swojego oprawcę.
Ostatecznie zachowywał się jakby nic się nie stało.
No fajnie, może nie oczekiwałem załamania nerwowego po Zaćmieniu jak u Kaśki, no ale jakiś wpływ na MC by się przydał.
@CralencSeedorf: nie, zwyczajnie taka jest struktura opowieści (która nie jest skończona i wydawana chapter na miesiąc).

@guest: brain-tranny NTR rape. Fabularnie wątpliwe i kontrowersyjne, ale pewnie znajdą się koneserzy. W komiksie też mamy hermafrodytę. Z dwójki głównych bohaterów jeden nie został jeszcze osobliwie zgwałcony, więc jest nadzieja, że zrobią to jeszcze poprawnie.
@guest w czym niby jest to podobne do ditf? nie widziałem tego, ale z tego co wiem to jest to o jakiś typach co ruchają się w robotach a tengoku jest postapo film drogi