Aktywne Wpisy
karetpoker +11
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
plackojad +1414
Wygląda na to, że radykalne feministyczne postulaty odtrącają nawet kobiety.
#konfederacja #polityka #lewica #bekazlewactwa #4konserwy
@dom_perignon: Na jakiej podstawie wyciągnąłeś takie wnioski? Radykalne feministyczne postulaty to tylko mała część programu lewicy, więc skąd pewność, że spadek poparcia jest właśnie przez to?
@CrazyZdzich: Ale najmocniej eksponowana
Komentarz usunięty przez moderatora
@dom_perignon: Nie wydaje mnie się. Jest mocno eksponowana, ale nie bardziej niż inne. Przejrzałem ich wpisy na facebooku z ostatniego tygodnia i tylko dwa, ściśle dotyczą praw kobiet. Kwestie feministyczne najmocniej eksponowane są na wykopie, ale nie ma w tym nic dziwnego, bo tutaj plucie jadem w stronę kobiet dobrze się sprzedaje ¯\(ツ)/¯
Ładnie się konfa zaorała.