Aktywne Wpisy
wojstenik +531
Jax89 +14
#primemma nie wypłaciło kasy młodemu magicalowi, zerwali umowe i nie pokazali statystyk z sprzedaży z jego reflinka.
Sprzedali te gale dobrze dzięki marce magicala i go wyruchali... jak się nazywa ten prezesik zjeb co się tutaj udziela ?
#!$%@? scamerzy !
#famemma #danielmagical
Sprzedali te gale dobrze dzięki marce magicala i go wyruchali... jak się nazywa ten prezesik zjeb co się tutaj udziela ?
#!$%@? scamerzy !
#famemma #danielmagical
Mówcie co chcecie, ale obserwowanie Gjacza i Luizy ratuje ten sezon - ciekawe rozmowy z różnymi uczestnikami mają, a w dodatku wiedzą co jest pięć - muszą liczyć szabelki i utrzymać Mauro w programie bo nadwyżka uczestników HP4 wybije konkurencję. Wg mnie Mauro powinien polecieć z programu bo nic nie wnosi, ale z drugiej strony liczą się szabelki, a bezosobowy Mauro może być pionkiem w grze Gjacza i Luizy :) Właściwie można powiedzieć że nierówny układ uczestników różnych sezonów właściwie wymusza na Gjaczu i Luizie grę.
To był bardzo dobry odcinek bo Ventyl nie darł ryja. Żulka dająca lekcje tresury Ventyla - też mi się podobała - niech kłócą się non-stop bo oglądanie 5-letniego Ventylka molestującego innnych swoim siusiakiem to było już zbyt wiele dla mnie.