Wpis z mikrobloga

Kolejny dzień na #emigracja, mam dość już roboty w tym kochłozie. Nie dość że robota #!$%@?.o.wa to pracuje i mieszam z dwoma #oskardeweloperski. Wchodzisz do pokoju, cuchnie tak bananem, same straussy, ubrani jak na wybieg mody na tej budowie. Stary kazał im popracować kilka tygodni na budowie żeby zobaczyli jak się pracuje żeby dał im potem własną, firmę budowlaną... Śmiechu warte... codziennie narzekają na niego że kupił im MAŁE 85m mieszkanie w powiatowym bo ich kolega Klaudiusz ma penthouse w wojewódzkim. ŻE NA DA. Dałem im kartkę na pokój, śmieją się ze mnie że dałem im ksywki Oskar i Fabian... Chyba wleci magik, tylko nie z okna, a z drzewa bananowego. Nienawidzę życia.
#przegryw #kochloz #oskariat #pracbaza
PussyDestroyer699 - Kolejny dzień na #emigracja, mam dość już roboty w tym kochłozie....

źródło: received_221002850285867

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
@Gilboa: zgadzam się, też mieszkam na emigracji z takim jednym. Non stop gada, że on to co dla przegrywa nie możliwe w całym życiu to już w wieku nastoletnim przeżył, nie ma co ehh. A chuop by tylko szara myszkę chciał kiedyś poznać ehh ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Będzie magik jak nic
  • Odpowiedz
@Gilboa: jeden z nich mi mówił że przelizał pierwszy raz laskę w II klasie PODSTAWÓWKI. Ja w tym czasie to uczyłem się nie wyjeżdżać za linię w kolorowankach a on miał w wieku 7 lat więcej kontaktu z różowymi paskami niż ja przez nędzne 26 lat życia... ehhh
  • Odpowiedz
@Bubakowski: dla nich przegryw to brak peklowania przez 3 dni... jeszcze mi gadają że oni ledwo co wytrzymują te 4 dni za granicą bo im jaja rozsadza bez peklowania. XD OP 26 lat, jedyne w co wsadzał to w kubek z gąbką i musi takiego oskarkowego pierd.olenia słuchać... Magik soon
  • Odpowiedz