Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
Uwielbiam tych bajkopisarzy #programista15k.
Twierdzą że zarabiają po 30k, a jak ich zapytasz o podróże, to okazuje się, że najdalej byli u ciotki na Śląsku xd
Tak się składa, że pracuje w dobrym it i mogę powiedzieć, że zagraniczne wakacje dwa razy w roku to raczej norma.
Najczęstsze kierunki to Włochy, Portugalia,hiszpania, a dalej to Chiny, Japonia i Ameryka.
Nie liczę kilkudniowych krajowych wypadów, bo weekend w spa
mgr_rybak +47
Dobrze, że dzisiaj śmieciarki nie jeżdżą to jeszcze rok przede mną. Jak zwykle pijcie ze mną kompot.
#urodziny
#urodziny
Następne przez 4 lata co im się udało dokonać w kwestii swiatopogladowych?
Bo ja widze tak ze konfederacja wejdzie na hasłach wolności gospodarczej ( tak zeby oszukać ich większościowy elektorat) ale jak już będą w sejmie to najważniejszymi ich ustawami będą ustawy zamordystyczne jak to było w ostatnich latach. Tez ponad 15 lat temu głosowałem na korwina ale człowiek mądrzeje i widzi jaki był głupi i jaka chorągiewka był w rękach polityków.
#konfederacja #polityka
@cypher: Dobra, dobra. Wytłumaczą ci tą jedną, a potem na bank będziesz się czepiał kolejnych, ja tam ci nie wierzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)