Wpis z mikrobloga

Zaczyna się mój ulubiony etap w każdej sprawie dziewczyny której się trafił psikus podczas przygody egzotycznej. XD Teraz Anetki z HRu które mają konto na wypok są wielce oburzone po tym że nazywa się rzeczy po imieniu. Była pijana? Była. Wsiadła na motocykl z kimś komu się nawet psa nie zostawia bo prawdopodobnie go wykorzysta seksualnie? Wsiadła. Można było tego uniknąć i na przykład nie chlać jak twój facet jest w pracy i nie szukać dojścia do narko u dzikich ludzi? No można. Tak jak gardzę incelstwem tak tutaj mimo, że w sposób obrzydliwy to wyrażają to punkt dla piwniczaków. Essa

#anastazjazgrecji
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak jak gardzę incelstwem tak tutaj mimo, że w sposób obrzydliwy to wyrażają to punkt dla piwniczaków.

@imargam_2137: ja chciałbym tutaj przypomnieć, że ci mityczni incele to właśnie ci goście, którzy na co dzień piętnują takie debilne/s-------e zachowania kobiet (oczywiście część to odklejeńcy, albo trolle). tylko że łatwiej ich nazwać incelami, bo efektów tych zachowań nie widać, a to zwycięstwo w dyskusji jak na tacy. No a tutaj laska zginęła
  • Odpowiedz
@imargam_2137: uwielbiam, gdy takie poglady nazywa sie incelskimi, gdzie z mojej paczki znajomych kazdy je podziela, a polowa ziomkow ma +50 loszek na liczniku x/D
  • Odpowiedz
  • 11
@aegispolis: victim sraming xD gdzie napisałem że to jej wina? Antylopa na sawannie jest winna że o-------i ją lew? Oczywiście, że nie a wiesz co różni antylope i Anastazje? Parzystokopytna ucieka przed lwem zamiast pchać mu się na talerz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@imargam_2137 mordo, nie musisz pisać że jej wina, ale twój wpis totalnie na jej zachowaniu się skupia. to jest po prostu nieco bardziej lajt wersja tego samego, po co w c---a ciąć jak to widac. No chyba że ty tak dla atencji no to pozdro xd
  • Odpowiedz
  • 7
@aegispolis: bo zachowała się jak idiotka xD jak włożysz widelec do kontaktu, spalisz koran w meczecie, pójdziesz z AR-15 na policyjny festyn albo włożysz sobie patyk w szprychy to też reakcje będą podobne jak na wyczyn naszej rodaczki. XD
  • Odpowiedz
Zaczyna się mój ulubiony etap w każdej sprawie dziewczyny której się trafił psikus podczas przygody egzotycznej. XD Teraz Anetki z HRu które mają konto na wypok są wielce oburzone po tym że nazywa się rzeczy po imieniu.

@imargam_2137: jak na razie to incele masowo wylewają swoje urojenia
  • Odpowiedz