Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 128
@Tfor: Przyszłam tylko napisać, że kawał dobrej roboty robisz. I dzięki, że tagujesz też kryminalne, bo przez to bagno na głównej tag główny do sprawy idzie na czarno.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 86
@Szuraa: Dzięki. Nie lubię powielania fejków, robienia sztucznej sensacji czy brania wysrywów z grupek na FB czy filmów z TIkToka jako prawdę objawioną, więc postanowiłem tutaj poprzeglądać po prostu u źródła rzeczy, przełożyć na angielski i wrzucać w miarę zweryfikowane rzeczy, najczęściej podawane przez służby. A co do tagu głównego sprawy no to tak.... raz, że od paru dni fejk fejka fejkiem poganiał, a dwa, że ludzie ku uciesze i
  • Odpowiedz
@Tfor: Śmiecie, podludzie. W naszym kraju nie możemy się p-------ć z tym bydłem. Tyle szczęścia, że nie stanowią żadnej realnej siły w naszym kraju, co w efekcie powoduje, że są potulni i chodzą grzecznie.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 13
@KondominiumKatoSocjalistyczne: No to zrobią jutro na Rodos w jakimś zakładzie kryminalistyki, a to co teraz jest to z oględzin wstępnych ciała na miejscu jego znalezienia. Co, mieli w szczerym polu jej wszystkie otwory przeglądać? Aha.
  • Odpowiedz
@Tfor: ale jak to, przecież wczoraj wykopki pisały że to polka będąca polką i po prostu jej głupio bo zdradziła swojego mężczyznę?

z drugiej strony to dzisiaj wypisują że "zasłużyła", że "dobrze jej tak"….
  • Odpowiedz
@KondominiumKatoSocjalistyczne: No jak zaginęłam z 6-7 dni temu, a do tego dołożysz temperatury w Grecji no to może być średnio z wnioskowaniem czegokolwiek na pierwszy rzut oka.

@Tfor Biedna dziewczyna... Wolę nie myśleć co przechodzi jej rodzina dowiadując się z mediów o kolejnych okrucieństwach, które jej zadawano. Pewnie w toku śledztwa dostaną dokładnie opis co jej robiono, jak się broniła, jak długo cierpiała. Serce pękłoby mi jakbym coś takiego
  • Odpowiedz
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE Tak, nie ma pracy dla wszystkich za godne pieniądze i w ludzkich warunkach. Niskie bezrobocie w PL to iluzja bo MILIONY Polaków aktywnych zawodowo jest poza krajem.

Masz przykład najobitniejszy w postaci UK gdzie np Jimmy Carr śmiał się z Brytyjczyków ze są nikim skoro polak bez języka ich zastąpi w pracy.
Śmieszki się skończyły kilka lat później gdy "o dziwo" naród przegłosował Brexit głównie właśnie w skutek olbrzymiej ilości imigrantow z
  • Odpowiedz
@Saeglopur sam szukalem kilka miechow na pracownika za dobre pieniadze inni znajomi co maja firmy to samo etc. Ludzie pracuja zagranica bo hhmmm zarabiaja w euro? A tu zyja, wielu moich klientow tak pracuje. Kazdy znajomy co ma firme szuka ludzi takze nie powielaj glupot. Kuzyn ma budowlanke i duzych zlecen nie moze brac bo ludzi mu brakuje, mniejsze miasto powiatowe
  • Odpowiedz
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE: Przemilczałeś praktycznie wszystkie poruszone kwestie, w dodatku wracasz do samego początku wycofując sie że praca jest ale dla wszystkich z kwalifikacjami - a co z tymi bez, dotyczy to każdego kraju.

Wiem jak wielu ludzi z emigracji chce wrócić do PL i szukają aktywnie ale powszechna jest januszerka i cwaniactwo polskie niestety - a równocześnie właśnie ten płacz że "pracownika nie ma"
  • Odpowiedz