@Brakus: ale plusów od debili dostał a to marka która bodaje że Palikot wymyślił, specjalnie jest po rusku naklejka:) Ostatni raz szampany ruskie sprowadzano za PRL.
@Brakus było sowietskoje to zrobili jakieś gowno ukrainskoje i się odechciewa pic Edit: #!$%@?, nie mogę dodać zdjęcia bo tak działa zajebjsta aplikacja wykopu na iOS.
@EbonitowyBogdan Oryginalne to w ruskim świecie chyba tylko gułagi były. Cała reszta to w mniejszym lub wiekszym stopniu kopiowanie cywilizowanego świata ( ͡º͜ʖ͡º)
@pilot1123 to konkretne pewnie tak @Psdziad wariantów tego sikacza było z 10 i wszystkie były robione w Polsce. Mnie najbardziej smakowało jantarskoje sovietskoje
Czy w polskim interesie nie byłoby lepsze żeby podpisać pakt z Rosją o nieagresji i zaatakować Ukrainę od jej zachodu. Granice polsko rosyjskie umieścić w okolicy Kijowa. Przecież Ukraińcy mają #!$%@? na swoją ojczyznę, w końcu to twór, liczy się tylko dolar. #wojna #ukraina
#rosja
#heheszki
XD
To jest polskie wińsko ( ͡º ͜ʖ͡º)
Edit: #!$%@?, nie mogę dodać zdjęcia bo tak działa zajebjsta aplikacja wykopu na iOS.
@Psdziad wariantów tego sikacza było z 10 i wszystkie były robione w Polsce. Mnie najbardziej smakowało jantarskoje sovietskoje