Aktywne Wpisy
saakaszi +210
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
Dominik76 +6
Wybiła godzina piąta, sprawdźmy co. brali nasi kochani użytkownik portalu Wypłocz.uel
ps. nie chce mi się czekać na 5 bo kamień trza kruszyć
co brałeś
proszę o trochę kultury.
mogę poznać twoja definicje CPU a.
ja za to coś spać nie mogę, sypie jakiś proszek i się budzę bardziej... kiedy zaczyna się spadek i sen? dopiero drugi worek się kończy a mam siły na wszystkie, a s każdym kolejnym mm
A co do potencjału rozrywkowego to muszę Cię wyprowadzić z błędu, buprenorfina działa "fajnie" tylko kilka pierwszych razy (dla jednych to 5 razy dla innych 10, ale najczęściej bardzo niewiele) potem już pozostaje działanie czysto medyczne i substytucyjne i właśnie w tym celu ja zażywam.
Komentarz usunięty przez moderatora