Aktywne Wpisy
Ana77 +93
Pozdrawiam wszystkich sfrustrowanych ludzi, którzy właśnie siedzą sami w chacie przed komputerem, jedzą słodycze i nie chce im się nic konkretnego robić.
Byłam po pracy na małych zakupach na które chodzę prawie codziennie w pobliżu domu.To jest jedyne moje "wyjście", tak to chata albo praca.Idą tam jak na spacer - zastanawiam się co kupić, ugotować, oglądam.Jutro będę robić sushi.
Pooglądałam szczęśliwe pary, dzieci, fajnych facetów i drogą biżuterie. I siedze sfrustrowana swoją
Byłam po pracy na małych zakupach na które chodzę prawie codziennie w pobliżu domu.To jest jedyne moje "wyjście", tak to chata albo praca.Idą tam jak na spacer - zastanawiam się co kupić, ugotować, oglądam.Jutro będę robić sushi.
Pooglądałam szczęśliwe pary, dzieci, fajnych facetów i drogą biżuterie. I siedze sfrustrowana swoją
ulath +2
hej Mireczki, wpadła nam w oko działka o dziwnym kształcie. super lokalizacja, blisko miasta wszystko nam pasuje. ale zastanawiam się jakie ma wady? oprócz tego ze trzeba będzie kopać i ciągnąc wodę i prad ok 100m
śmieci tez będę musiał tam targać? jakie jeszcze wady przychodzą wam do głowy?
dzięki pozdrawiam
#budujzwykopem
#budowadomu
#dzialka
śmieci tez będę musiał tam targać? jakie jeszcze wady przychodzą wam do głowy?
dzięki pozdrawiam
#budujzwykopem
#budowadomu
#dzialka
Za maseczkę iks de xD
#konfederacja #k0nfedepis #bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazkatoli #bekazpodludzi #bekaprawakow #bekazlewactwa #aborcja #polska #bosak #polityka
@missioncritical: to jest dewiza tej całej "cywilizacji życia"
@officer_K:
BOSAK WSPIERA KOWIDOWY ZAMORDYZM LEWAK WSTRĘTY!!!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ten temat mnie już tak męczy, że mam dość takich wysrywów... Blok, a te p--------y wstawiajcie sobie w swoich wpisach!
no chyba ze mojej żonce wykryją dauna to wtedy załatwimy sobie skrobanke w 5 minut ale to wyjątkowa sytuacja
Wiesz co się dzbanie zmieniło? Wcześniej dopuszczalna była aborcja eugeniczna, czyli można było usunąć uszkodzony płód ZANIM zaczął stanowić zagrożenie dla matki. Teraz trzeba czekać aż takim zagrożeniem będzie, a tutaj w grę wchodzą już indywidualne interpretacje lekarzy, które jak widać prowadzą
To ty manipulujesz nazywając mnie lewakiem. Ta narracja konfo botów jest już znana - "nie jestem za, ale przecież nic się nie zmieniło a gupie Julki poszły przeklinać na ulicy hehe polej Kaziu jeszcze po jednym".