Aktywne Wpisy

open_or_die +1012
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory

Kruk_98 +1130
Babcia sie popłakała jak powiedziałem że na schetyne głosowałem do senatu XDDDDD i zaczęła mi mówić że przez moje pokolenie ruskie nas napadną, wspaniały moment, czekałem na niego 8 lat a smaku dodał hymn niemiec który puściłem żeby leciał w tle podczas rozmowy #wybory
Od jakiegoś czasu szukam samochodu do 40 tys. ekonomicznego, nie psującego się. Wybralem totote auris 1.8 hybryde drugiej generacji, posiada malo psujaca sie automatyczna skrzynie biegów, pancerny silnik 1.8 plus standardem jest kamerka cofania. Ale ciezko znaleźć starszy rocznik. Dlatego szukam alternatyw. Polecacie jakies autko w tym zakresie cenowym o podobnych specyfikacjach?
Glowne trasy to 20km w jedna i druga strone czyli dziennie srednio 40km, większości po krajowych drogach.
#motoryzacja #kierowcy #auta
#samochody #toyota #mechanikasamochodowa #diesel #benzyna
@programista15cm masz? Popatrze cenowo pewnie lepiej niz hybryda
@jaydi1
Z większym przebiegiem sa. Na taxi 1.8 robi bez problemu 500 tys. A serwis tani jest.
hybryda po latach moze wymagac wymiany baterii co bedzie kosztowne.