Wpis z mikrobloga

@marasgruszka: nie, nie dodaje. Może masz jakąś apkę, która to robi i niekoniecznie jesteś tego świadom...

to ktoś jeszcze używa?

@jedyny_wolny_login: tak, ja używam i w cholerę innych ludzi. Z mojego punktu widzenia to różnorakie grupy na fb są prostsze do użytku dla wielu ludzi, którzy nie potrafią korzystać z for i ogólnie z komputerów, ale mają wiedzę na inne tematy - serio często mi się to przydaje ;)

Ja
  • Odpowiedz
@x10d: Jedyny powód dla którego korzystam z Messengera jest taki że rodzina i znajomi z tego korzystają i nie będę ich teraz wszystkich namawiać żeby korzystali z Signala albo innej apki której w życiu na oczy nie widzieli.
  • Odpowiedz
@supra107: I co z tego? Dla mnie np. jedyny powód, dla którego korzystam z FB, to grupy - karawaningowe, motocyklowe, motoryzacyjne, elektryczne czy elektroniczne. Albo jeszcze inne. To tylko narzędzie. Nie przeniosę pierdyliarda obcych ludzi na fora, gdzie trzeba być już bardziej ogarniętym. A Ty rodzinę możesz, a i tak tego nie robisz ;) I tak korzystasz :P Pozdr ;p
  • Odpowiedz
@x10d: Nie przeniosę bo wiem że się nie da, jak przestanę korzystać z Messengera i zostawię info o tym że jestem na Signalu to ani jedna osoba z Messengera się nie pofatyguje żeby nawet wyszukać nazwę apki w Google Play. I tak mało co z tego Messengera korzystam.
  • Odpowiedz
@supra107: da się. Po prostu nie chce Ci się poświęcić czasu.
Większość mojej rodziny korzysta z Telegrama. Tak, równie dobrze mógłby być to Signal, co pewnie za niedługo zmienię, ale akurat tak wyszło. Przypuszczam, że obecnie to przeniesienie odbyłoby się bez problemu - jak wyjdzie, to zobaczymy. Ale po prostu trzeba chcieć i znaleźć tę chwilę na poświęcenie czasu, skoro warto. Tak samo jak przeniosłem ich na Debiana z winshita. I
  • Odpowiedz