Wpis z mikrobloga

Mireczki moze ktoś się orientuje bo tak się ostatnio zastanawiałem jak działa ten cały biznes z kartą Multisport? Płacisz powiedzmy tą stówe czy trochę wiecej za tą kartę i potem chodzisz do każdej siłowni, basenu itd gdzie chcesz, a oni dostają jakaś działkę za Twoje wejście do tej firmy co prowadzi Multisport? Ciężko mi uwierzyć, że to jednym i drugim sie spina i nitk na tym nie traci. Czy Multisport zarabia na tych co kupią kartę a potem w ogóle nie chodzą? #multisport #biznes
  • 4
  • Odpowiedz
łacisz powiedzmy tą stówe czy trochę wiecej za tą kartę i potem chodzisz do każdej siłowni, basenu itd gdzie chcesz, a oni dostają jakaś działkę za Twoje wejście do tej firmy co prowadzi Multisport?

@ogon111: tak

Ciężko mi uwierzyć, że to jednym i drugim sie spina i nitk na tym nie traci.

@ogon111: to chyba w drugą stronę działa, jak nie ma multisporta to mało kto przyjdzie.

Czy Multisport zarabia
  • Odpowiedz
Czy Multisport zarabia na tych co kupią kartę a potem w ogóle nie chodzą?

@ogon111: bardzo dużo jest takich osób... sporo też kilka razy w miesiącu, natomiast duże korpo takich kart na pęczki kupują

znajomy co prowadzi siłownię ładnych parę lat temu mi powiedział że dostaje 12zł za odbicie się w jego obiekcie, nie wiem jaka obecnie jest stawka.

ps... robię wszystko aby na mnie tracili jak najwięcej :)
osobiście pracodawcy
  • Odpowiedz
Ciężko mi uwierzyć, że to jednym i drugim sie spina i nitk na tym nie traci.

@ogon111: Drugie tyle płaci pracodawca, multisport płaci za odbicie karty bodaj 20-30 zł, to się zastanów ilu z tych korpoludków pójdzie na tę siłownię/basen/cokolwiek kilkanaście razy w miesiącu, aby byli stratni.
  • Odpowiedz