Aktywne Wpisy
rales +207
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
Kryspin013 +151
Kiedy twoją jedyną cechą osobowości jest błona dziewicza...
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
obejrzałem parę filmików odnośnie tej karcianki i mam takie pytanie - czy wy w nią gracie czy tylko zbieracie?
Za młodu dostałem deck "Zap" gdzieś dawno posiany i jak patrzę na power creep oraz na relatywną nieudolność pokemonów z gen 1 to zastanawiam sie czy ta gra jest ogrywana i w jakiej postaci.
Z MTG nie będę porównywał nawet, bo mam wrażenie że cube czy pauper w pokemonach istnieć nie może, ale jak patrzę na Keyforge z jego predefiniowanymi taliami to myślę że to po prostu dużo lepsza i bardziej zbalansowana rozgrywka.
Jak to z wami jest? Gracie? Czy zarabiacie?
#pokemontcg #grykarciane #grybezpradu #karty
@SirSherwood jeśli chodzi o Pokemon TCG to zazwyczaj co dodatek trafia się karta powyżej $100, która trzymie wartość. A jeśli chodzi o MTG to z takich pewnych inwestycji warto kupować karty z pierwszych setów, czy serialised, ale to zabawa nie na mój portfel ( ͡° ʖ̯ ͡°)