Wpis z mikrobloga

#ator Grubas już nieźle odlatuje, a większość widzów uwierzy w każdą papkę którą im zaserwuje. Potężny "jeden z nich", który trzęsie światową polityką, w wolnych chwilach wchodzi na wykop i uprzejmie donosi grubasowi o miniaturkach grozy. Jak trzeba to i doradzi jak moderować komentarze pod filmami, podzwoni do TVP zapytać o umówione spotkanie, jeździ za nim na wakacje. Mam nadzieję, że ta paranoja kiedyś się skończy, bo za niedługo "jeden z nich" ogłosi, że ator jest nowym mesjaszem.
  • 7
  • Odpowiedz
widownia Atora jest dość mocno podzielona nie ma co go szufladkować.
Ani tak obrażać.

Sam myśle że "jeden z nich" to on sam ale bardziej biore to jako ciekawy pomysł na nową serie i wzbudzenie zainteresowania
  • Odpowiedz
  • 0
Sam myśle że "jeden z nich" to on sam ale bardziej biore to jako ciekawy pomysł na nową serie i wzbudzenie zainteresowania

@szukaminformacji: Śmieszą mnie takie komentarze. To samo jest na youtube. Jak ktoś napisze, że ator sam do siebie pisze te listy, to w odpowiedzi dostanie takie właśnie pokrętne usprawiedliwienia. Taka postawa daje tylko przyzwolenie na KŁAMSTWO. Tak, bo to jest ordynarne KŁAMSTWO - oszukiwać widzów dla wyświetleń i pieniędzy
  • Odpowiedz
@bbul44: Panie kolego aż o mało z fotela nie spadłem :D

Jakie kłamstwo ?
Jeśli nawet sam Krzysiek sobie te teksty pisze ( brawo za kreatywność ) to nie jest to nic więcej jak szerzenie fikcji "literackiej" (nie mogłem dobrać słowa) w ramach pewnej konwencji spiskowych teorii.

Tego nie powinno sie słuchać na poważnie a dla beki, troche jak creepy pasty przed snem.
Sam Ciekaw jestem co ten "jeden z nich"
  • Odpowiedz
  • 0
@szukaminformacji: Jesteś typowym widzem atora - cokolwiek by on nie zrobił to będziesz go usprawiedliwiał. Fikcja literacka byłaby wtedy, gdyby od samego początku zaznaczył, że jest to wymyślona postać i jest to taka konwencja całej historii. A tak większość jego widzów jest przeświadczona, że to wszystko to prawda, co też swoją drogą świadczy o nich samych... To co grubas uprawia to jest kłamstwo i zarabianie na frajerach takich jak ty. O
  • Odpowiedz
Panie kolego aż o mało z fotela nie spadłem :D
"brawo za kreatywność" - jeśli dla Ciebie szczytem kreatywności są miałkie wysrywy Woźniaka, w które wierzy i/lub podziwia tylko jego - nie oszukujmy się - w większości dość ograniczona widownia, to pogratulować
  • Odpowiedz
@carnall1: Każdy ma prawo do własnej oceny kontentu atora według własnego zdania.
Ja nie widzę nic złego w oglądaniu gównokontentu na tiktoku, ba nawet niektóre te gównofilmiki są śmieszne.

W mój gust jednak bardziej wpada creepy pasta jaką serfuje Ator w zielonej poświecie.
Nie raz szyte ale lubie.

Nie zamierzam być adwokatem Krzyśka każdy ogląda co lubi.
  • Odpowiedz