Wpis z mikrobloga

@Hissis: @lubie_moderacje_2 samo się wysłało ¯\(ツ)/¯ ale skoro już napisaliście to odpowiem:
Podczas zatwierdzania traktatu pandemicznego w Chinach już zaczęli szopkę z testami pcr a próbki analne chcieli ode mnie rok temu kiedy to leżałem po zaaplikowaniu mi drenażu w płuca
@Verdino: to niezłe wariaty mordo, drenaż to można sobie dookoła domu zrobić a nie w płucach, no co za ludzie teraz są, to w głowie się nie mieści po prostu
z fartem
@Verdino: no niemożliwe, to by wychodziło z tego wszystkiego na to, że ja taki głupi jestem jak but i bez inteligencji całkiem? To co Ci moi starzy zrobili za idiotę? Nie umieli normalnego dziecka? No wariaty jakieś wszędzie sam widzisz
z fartem
@Verdino: a to po co Ty tak wariat sobie zrobiłeś takie coś? Mi to by się nie chciało na pewno dźwigać jakichś baniaków na płyny w ręce, i jeszcze sobie rury montować no dla mnie to dziwne jest trochę nie kumam stary tego ale Twoje życie to rób tam co chcesz, ja Ci nie wnikam czy coś
z fartem
@Verdino: no to fajnie wariat, że dla mnie wytłumaczyłeś, ale ja tam i tak nie rozumiem z tego nic, nie ważne mordo, abyś szczęsliwy był, chcesz to sobie te rurki montuj, dźwigaj baniaki, mi nic do tego, trzymaj się
z fartem