@TomaszGrabarz: Skoro rosja wywiera taka presję to oznacza że tam naprawdę się źle dzieje. Że połowe zakładanych nowych kont to kapskie trolle. #ukraina
@TomaszGrabarz: co ty mówisz jaka korupcja, nanukrainie nie ma korupcji jest kwitnąca demokracja. A ludzie są tak bogaci że nie muszą wrzucać na Olx starlinkow które dostali od Polaków.
@TomaszGrabarz: Pewnie 99 procent sprzętu rozkradzione, wczoraj widziałem Leoparda 2a6 na allegrolokalnie, ale nie kupiłem bo benzyna droga i nie opłacałoby się
@11262: mam znajomego z Ukrainy i rozmawiałem na temat korupcji. Mówi ze jej tam nie ma bo po prostu dajesz pieniądze w okienku a nie kopertę pod stołem :D
Skoro zachód wywiera taka presję to oznacza że tam naprawdę się źle dzieje. połowę sprzętu pewnie rozkradzione
@TomaszGrabarz: nie. To oznacza, że zachód chce szybkiego zbliżenia z Ukrainą, a by tak nastąpiło muszą rozwiązać problem z korupcją. Co z resztą czynią jak możesz przeczytać w newsach o kolejnych aresztowaniach.
Taaaaa xDDDD
@TomaszGrabarz: 120% sprzętu rozkradzione
@TomaszGrabarz: nie. To oznacza, że zachód chce szybkiego zbliżenia z Ukrainą, a by tak nastąpiło muszą rozwiązać problem z korupcją. Co z resztą czynią jak możesz przeczytać w newsach o kolejnych aresztowaniach.