Aktywne Wpisy
Vermeerrr +17
Nawet dziś nie podeszłam do samochodu, a widzę, ze instruktor już był wkur. Wiony. Ja chora, przeziębienie, ale nic nie mówiłam. Instruktor bardzo chłodny, przez to jego podejście bardzo się myliłam dziś na drodze. Agresywnie hamował, mówił że jak będę tak dodawać gazu na jedynce to mnie wyrzuci x auta. Ja wszystko rozumiem. Miałam gorszy dzien, ale od razu na dzień dobry był tak nastawiony..
#prawojazdy #naukajazdy #samochody
#prawojazdy #naukajazdy #samochody
Van-der-Ledre +50
Podsumowanie godzinnego wywiadu Davida Gruscha z Ross Coulthart dla NewsNation. Warto zaznaczyć, że żadne dowody na poniższe twierdzenia nie zostały dotychczas przedstawione opinii publicznej.
Personel, z którym Grusch był w kontakcie, udzielił mu szczegółów na temat tajnych programów, nad którymi pracują, a ten uznał je za wiarygodne.
1--Grusch prowadził śledztwo w tej sprawie przez 4 lata, zanim uznał, że jest wiarygodne i w 100% potwierdzone, a następnie przedstawił swój raport do Dyrektora
Personel, z którym Grusch był w kontakcie, udzielił mu szczegółów na temat tajnych programów, nad którymi pracują, a ten uznał je za wiarygodne.
1--Grusch prowadził śledztwo w tej sprawie przez 4 lata, zanim uznał, że jest wiarygodne i w 100% potwierdzone, a następnie przedstawił swój raport do Dyrektora
Skoro tak ciężko spotkać tych ludzi, to skąd kolejki i czemu cie to boli xD
A mam cross play włączony