Wpis z mikrobloga

@PijanySzkot: nie po to sprzedają polewę za 4 złote żebyś robił sobie sam taką w domu. Spróbuj kupić czekoladę do czekoladowej fontanny, smak jest trochę inny ale może Ci podejdzie
  • Odpowiedz
@sign: to jak z cukiernią u Raka na m.in. Miodowej, też się ludzie podniecają, że boskie wypieki. A jak dla mnie jest bardzo średnio. Nie mówiąc o pszczółkach i muchach w gablocie z plackami (przynajmniej w lecie parę lat temu tak było. Podobnie nie rozumiem fenomenu kebsów z Pomarańczowej Budki. Jak krytykuję Myszkę, Raka albo Pomarańczową to słyszę, że #!$%@?ę głupoty, nie jestem prawdziwy rzeszowiak i żebym się zabił. Jak żyć
  • Odpowiedz
@Mamoniowa skąd ta agresja? No akurat nie jem, bo te lody są słabe najnormalniej w świecie, choć polewa jest rzeczywiście smaczna. Nikomu nie zabraniam jeść, a napisałem tak ponieważ dużo głosów podobnych słyszałem, że lody słabe ale przynajmniej polewa smaczna.
  • Odpowiedz
Podobnie nie rozumiem fenomenu kebsów z Pomarańczowej Budki.

@mirindo: fenomenem pomarańczowej budki jest to, że tam jest kebab zrobiony z mięsa... tyle wystarczy do fenomenu w stolicy kebabów z wszystkiego co wpadło w maszynę w fabryce produkującej kule mocy
  • Odpowiedz