Aktywne Wpisy
NiemrawySasiad +164
kacper3355 +41
Cześć Mirasy,
Przychodzę do Was z nietypową sprawą. Mój dobry kumpel, programista, z którym dużo współpracowałem, ma obecnie bardzo ciężką sytuację życiową – od dawna nie może znaleźć stałej roboty, jest tak źle, że wraz z dziewczyną muszą się wyprowadzić do jego rodzinnego domu, a w dodatku zamknąć przytułek dla zwierząt, który od dawna razem prowadzili.
Oni sami prawie nie mają z czego żyć, a tu jeszcze utrzymać przytułek – ludzie wpłacają
Przychodzę do Was z nietypową sprawą. Mój dobry kumpel, programista, z którym dużo współpracowałem, ma obecnie bardzo ciężką sytuację życiową – od dawna nie może znaleźć stałej roboty, jest tak źle, że wraz z dziewczyną muszą się wyprowadzić do jego rodzinnego domu, a w dodatku zamknąć przytułek dla zwierząt, który od dawna razem prowadzili.
Oni sami prawie nie mają z czego żyć, a tu jeszcze utrzymać przytułek – ludzie wpłacają
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Gdy Tobie zakaża rozwodów, to konserwatyki z OS (Ordo Szuris) będą się bzikać z innymi chłopami na potęgę.
nie dość,że zamordyści to jeszcze hipokryci.
@szurlotka: a to dopiero pierwszy z licznych plusów Konfederacji
A ten generyczny tekst nt. k0nfederacji prorosyjskiej zamieszcza typ wrzucający w neta zdjęcia swojego pisiora wywalonego na zeszyt i chwalący się pociągiem seksualnym wobec własnej matki xD
a to dopiero początek zalet
@szurlotka: W sensie w Konfederacji też każdy z każdym się rucha? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@szurlotka: o czyli swingersi itd? calkiem otwarcie, postepowo. ciekawe czy dzieciaki sa krzysia, taka impreza byla.
@gardzenarodowcami "możliwość zawarcia nierozerwalnego małżeństwa" I czego Ty tutaj nie rozumiesz bystrzaku? Znasz znaczenie słowa "możliwość"?
Poza tym to, ze pis jest #!$%@? to kazdy myslacy wie i nie zaglosuje na ten pisowski syf. Jesli warto na cos tracic energie to wlasnie na walke z konfederacja, bo to taki sam syf, ale ma tutaj znacznie wieksza popularnosc od pisu.
@PrzeKomentator: Chyba konserwatyści