Aktywne Wpisy

tomkom +44
Dzisiejsza fota Pudziana. 46 lat. Jak to jest że walił koks 30 lat, jako najsilniejszy człowiek na ziemi bez testów antydopingowych to pewnie całe laboratorium na sniadania leciało. Od 30 lat widoczny sześciopak bez dnia przerwy i jest przy tym w pełni zdrowy.
#silownia
#silownia

wqon +223

Chciałbym wszystkim gorąco podziękować za uczestnictwo!! Miło widzieć, że tylu Polaków chce walczyć o Polskę i że faktycznie im na tej Polsce zależy!! Demokracja! Konstytucja!
Na marszu byłem razem z dziadkami, którzy są rodowitymi gdańszczanami i ku naszej uciesze zauważyliśmy jak ten marsz połączył pokolenia Polaków! Zgodnie przeciw PiS niezależnie od wieku i dzielących nas różnic. Co chwilę w tłumie zauważaliśmy znajomą twarz :D raz po raz ktoś witał się z dziadkiem, czasami nawet salutując, tu jakiś były kolega z ORMO lub ZOMO (dziadek najpierw służył w ORMO później w ZOMO), to znów ktoś z lat dawnej służby Polsce pozdrawiał babcię (była agentką SB w stoczni, funfact kiedyś mi nawet opowiadała że Popiełuszko wcale nie był taki święty) no i ja też co dosłownie kilka kroków spotykałem znajomych z marszów równości i trójmiejskiej sceny drag queen. Naprawdę można było poczuć że wszyscy Polacy to jedna rodzina! Starszy czy młodszy, chłopak, osoba niebinarna czy dziewczyna!
#pytanie #marsz4czerwca #bekazprawakow #bekazlewactwa #4konserwy #neuropa #lgbt
Dlaczego zrobiłeś to coś fladze Polski ?
ale jakoś nikt nie maze symboli narodowych gównem
nikt normalny
P.S. Moderacja ma w dupie znieważanie symboli.
@EnderWiggin: