Aktywne Wpisy
Mc_Gnoyek +2515
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Cześć Panowie i Panie, to ja Kasia Pieluszka, Kasia z Bali.
Mam dla was poradnik o wyrywaniu. Perspektywa kobiety, rady od ludzi pochodzących z całego świata, historie z życia (między innymi o nagich Czeszkach), charakterystyka kultur (rady jak wyrwać Francuza lub Francuzkę czy mieszkańców Asutralii)
Kupujecie wpłacając od 29 zł na Sztuka wyrywania - poradnik dla kobiet i mężczyzn
Wysyłka ebooka do 12 godzin.
Wiem, że lubicie czytać ;)
#rozrywka #bali #
Mam dla was poradnik o wyrywaniu. Perspektywa kobiety, rady od ludzi pochodzących z całego świata, historie z życia (między innymi o nagich Czeszkach), charakterystyka kultur (rady jak wyrwać Francuza lub Francuzkę czy mieszkańców Asutralii)
Kupujecie wpłacając od 29 zł na Sztuka wyrywania - poradnik dla kobiet i mężczyzn
Wysyłka ebooka do 12 godzin.
Wiem, że lubicie czytać ;)
#rozrywka #bali #
Czy prawaki już bojkotują lewacką UEFA i nie będą oglądać finału LM? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka
Istnieje zasadnicza różnica między byciem śmierdzącym rasistą, a zdroworozsądkowym antysemitą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jarusek: kolejny miesiąc ten sam fake, coś nowego byście wymyślili
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja bym mocno chciał, żeby do polski przyjechało z 2-4 miliony żydów. I to takich ortodoksyjnych. Ciekawe jak to by lewactwu przepaliło styki; bo z jednej strony mniejszość etniczno/religijna a z drugiej religijni ortodoksi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chciałbym też, żeby byli mocno aktywni politycznie i mieli własną partię w sejmie. Serio byłbym ciekaw jak by to wpłynęło
Przelewam stówe na dowolny cel charytatywny jesli pokazesz mi kiedy Mentzen cos takiego powiedzial. Jesli tego nie zrobisz, to miej godność i usuń tego swojego fejka
Jarusek lewaczku niezłe fikoły robisz. Ale jak to u lewactwa. Kłamać i oczerniać za wszelką cenę.
"O słynnej już „piątce Konfederacji” nowy szef partii KORWiN rozmawiał z Bogdanem Rymanowskim na antenie RadiaZet. Prowadzący przypomniał słowa Sławomira Mentzena, które polityk wypowiedział w 2019 roku.
„Nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej” – cytował dziennikarz. „To już nieaktualne?” – dopytywał.
Mentzen zapewnił, że to nigdy nie był program Konfederacji. „To