Aktywne Wpisy
Korek95 +7
Doradzcie, czy kupić iPhone 14 plus za 4000 zł czy Redmi Note 12 pro za 1000 zł. Zmieniam tel co jakieś 5 lat. Moje zarobki netto to ok. 4,5k. Mam na to oszczędności, ale nigdy nie kupowałem sobie nic drogiego i ciężko mi wydać tyle pieniędzy. Jednak #iphone to jest jakaś tam forma prestiżu i dlatego marzy mi się taki telefon. Co byście zrobili na moim miejscu? Pytanie do dorosłych osób, a

lisschytrus +257
Czy tylko ja mam wrażenie, że #p0lka gardzi facetem który pracuje fizycznie? Jeśli pracujesz jako robol (czyt. robak) to jesteś człowiekiem drugiej kategorii. Na mitycznym zachodzie jest może większy szacunek dla takich prac bo z takiej możesz sobie pozwolić na spokojne życie a nie tylko egzystencję.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski

#holandia #teczowepaski #geje #lgbt #emigracja
Tutaj masz co najwyżej przełożonych typu supervisor czy team leader, ale oni i tak nie są Twoimi szefami. Nawet manager nie jest Twoim szefem. Ani tu, ani w Polsce.
A te typy po prostu miały z Ciebie bekę. Jak bym chwalił mojego przełożonego
Komentarz usunięty przez autora
Czasem do firmy przychodzi głowny dyrektor firmy to nawet do niego nikt nie zwraca się "szef", a po prostu w ten sam sposób jak do team leadera, czyli "hoi Rob".
Ale nie wiem może to zależne od firmy. Ja pracuje w firmie gdzie nie ma znaczenia czy masz vast czy pracujesz przez uitzendbureau, bo i tak jesteś tak samo
Nawet manager nie jest Twoim szefem.
Jak to nie ( ಠ_ಠ) przecież to on zarządza twoją pracą.
To przełożony ma Ciebie chwalić, a nie Ty jego, no chyba że faktycznie chcesz się dobrać do jego dupy.
Dobra, kolejny dowód że ludzie są jacyś dziwni ( ͡º ͜ʖ͡º) oczywiście że mówiłem że mój były szef był dobry/zły, przecież to przydatna informacja.
@Uchodzca_Z_Polski: Współczuję, bo takie "żarciki" potrafią być upokarzające i wpływają na całe funkcjonowanie.
Nie masz działu HR, któremu mogłybyś się poskarżyć?
Jakiej w ogóle pomocy oczekujesz?
@wojciech_s: Jak to nie ma się szefów i są tylko team-leaderzy? Nie w każdej pracy masz team-leadera czy