Wpis z mikrobloga

Jak widać lewactwo i #neuropa nadal łapie po same kule PiSowską propagandę. #mimowszystkoduda to akcja PiS, którą Konfederacja na drugi dzień wyśmiała i się od niej odcięła udowadniając, że rzekomych działaczy narodowych i patriotycznych udają działacze PiS.

No ale to dla lewaków nadal za mało i jak debile idą po linii propagandy Kaczyńskiego powtarzając kłamstwa o źródle akcji xDDD

#konfederacja #bekazprawakow #bekazpisu #polityka #4konserwy #korwin #bekazlewactwa
wojtas_mks - Jak widać lewactwo i #neuropa nadal łapie po same kule PiSowską propagan...

źródło: debil

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
@wojtas_mks: https://oko.press/awantura-u-konfederatow-mimowszystkoduda-rzad-pis

Spot „Mimo wszystko Duda”, którego bohaterowie jako dotychczasowi wyborcy Krzysztofa Bosaka (Konfederacja) namawiają do poparcia Andrzeja Dudy w drugiej turze wyborów, opublikowano w poniedziałek w sieci jako „oddolną akcję patriotów”.

Po kilku godzinach zrobiła się z tego awantura, ponieważ spot został uznany przez posłów Konfederacji za „ustawkę”, zrealizowaną przez środowiska współpracujące z PiS-em, które tym razem chcą uchodzić za wyborców Krzysztofa Bosaka.

Parlamentarzyści i sympatycy Konfederacji na dowód wskazywali
  • Odpowiedz
@EdmondDantes: kisnę, jeden konfederata stara się wcisnąć kit, że "mimo wszystko duda" to fejk. Drugi konfederata mu odpowiada, że głosował na Dudę i by jeszcze raz na niego zagłosował, bo mimo wszystko duda. Klasyczne środowiskowe samozaoranie (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@wojtas_mks: No tak, bo problem jest z opozycją. Problemem nie jest wcale powołanie instytucji, która z dnia na dzień może zakazać działalności publicznej wszystkim znanym politykom Konfederacji i w praktyce zlikwidować tę partię.

Ale wolisz atakować opozycję i w praktyce bronisz Pis'u, co się wam właśnie tutaj zarzuca.
  • Odpowiedz
Komentarz usunięty przez moderatora

@officer_K: ale proszę Państwa kisnę po raz kolejny. Pierwszemu konfiarzowi lub jakiemuś innemu nie spodobał się komentarz drugiego konfiarza, bo nie pasował do narracji to zgłosili go do moderatora i komentarza pod tytułem "ja głosowałem na dudę i mimo wszystko zagłosowałbym drugi raz" już nie ma XD

• Odpowiedz
Komentarz usunięty przez moderatora

CENZURA! CENZURA! CENZURA! WOLNOSC SLOWA! STOP CENZURZE! NIGDY MNIE NIE UCISZYCIE, OPLACANI ZAMORDYSCI Z MODERACJI!!!
NIECH ZYJE KRZYSZTOF BOSAK, NIECH TEZ I ZYJE ANDRZEJ DUDA! CZOLEM WIELKIEJ NIETECZOWEJ POLSCE!!!
  • Odpowiedz