Wpis z mikrobloga

#ios #wykop
Pytanie Mirasy. Otwierają wam się zdjęcia z komentarzy pod znaleziskiem w apce wykopu na ios ?
Jak ktoś wrzuci duże zdjęcie to w komentarzu jest tylko wycinek. Jak macam paluchem po ekranie to nic się nie dzieje, nie powiększa się. Dodam, że mikro wszystko działa prawilnie. WTF ????
( ͠° °)
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnThRaX: Na tej stronie chyba trzeba chyba puścić bota, który po wykryciu #ios #wykop, od razu napisze

Zamień aplikacje wykopu ze sklepu na aplikację PWA (dodaj skrót ze strony na Safari na ekran główny
  • Odpowiedz
@AnThRaX: ogólnie ta aplikacja na iOS działa jak g---o. Nie wiem czy oni nie mają na czym tego testować czy może w sumie tak ma być - masz czytać artykuły i oglądać reklamy, komentować i robić wpisy na mirko będą boty a nie użytkownicy, bo jeszcze im coś przyjdzie do głowy żeby afery kręcić albo pis/orlen obrażać.
  • Odpowiedz
@AnThRaX korzystasz z jakiegoś adblocka? U siebie mam AdGuard i przeglądając ten portal ze śmiesznymi obrazkami na Safari nie mam reklam, nie widzę nawet „zarezerwowanego” miejsca na reklamy.
  • Odpowiedz
Jak nie chcesz korzystać z Safari, to od biedy spróbuj nextDNS – blokuje w całym systemie i nic nie trzeba instalować, tylko ściągnąć profil ustawień i wybrać wcześniej filtry.
AdGuard Pro – jednorazowo płatny, ale widzisz z czym się komunikuje iPhone i możesz to blokować + możliwość ręcznego blokowania reklam w Safari (oczywiście są też filtry), które się uchowały

W każdym razie, najlepiej jest blokować reklamy w Safari. Te na cały system
  • Odpowiedz