Wpis z mikrobloga

@Goatlord: Ale ja tego nie czaję, przecież on ma jakieś dwa etaty na uczelniach, nie? Sam często gadał, że ma jakichś studentów z Afryki itp. No to tam mu chyba całkiem godziwie płacą? Serio te parę stówek mniej z patronite robi mu aż taką różnicę? No dobra, w szczytowym okresie miał chyba lekko ponad 4 koła na Patronite, teraz ma lekko ponad 3 koła, but the point still stands xD
@Makavlani Jacko ma kancelarie. Jest wspólnikiem w kancelarii radcowskiej. Jego dniówka jest wyższa od miesięcznego wynagrodzenia Piotruli. Jak korzystałem z podobnej, 10 lat temu, płaciłem 300 za godzinę, po starej znajomosci.
@CaptainTroll On się sam regularnie oddaje samozaoraniu. Książka, która miała być przełomem, okazała się tak wielkim niewypałem, że nie sądzę aby na poprawioną wersję znaleźli się jacyś chętni (niestety, poprawiona druga wersja oznacza brak błędów ortograficznych a nie merytorycznych). Przez kilka miesięcy miał nagły skok widzów ale i to się skończyło, ludzie popatrzyli, posłuchali i poszli sobie dalej. A on został tam gdzie stał, czyli w miejscu ;)
#napierala
@janko-stark Nie no. Niewypałem pod względem komercyjnym nie była. Sukcesem również.

Merytorycznie, to historycy się wypowiedzieli, choćby w filmach i blogach. Brak recenzji środowiska naukowego również był formą odpowiedzi.

Masz rację. W mojej opinii jest gorzej. Nawet hejterom nie chce się z nim polemizować. xD

Patrzę na staty i jedyne filmy, które się klikają, to Bartosiak lub próba podpięcia pod bieżączkę. Przemyślenia na tematy autorskie Pietrasa NIKOGO nie interesują. xD
@Goatlord: @janko-stark Pomysł na książki uważam, że Napierała ma nawet dobry, dużo jest u nas w historii mitów, także o innych państwach i może rzeczywiście przydałyby by się takie książki np, o powstaniach, drugiej wojnie itd. Tylko u niego gorzej już z wykonaniem i to jak prowadzi kanał - jak armia rosyjska ilość nie zawsze znaczy jakość. No i jak krytykuje tak innych jak Zychowicza, Ziemkiewicza, a sam robi podobnie do
m.....7 - @Goatlord: @janko-stark Pomysł na książki uważam, że  Napierała ma nawet do...

źródło: 348465329_1883044005391981_1979480248204719779_n

Pobierz
@mateussz7:

Pomysł na książki uważam, że Napierała ma nawet dobry, dużo jest u nas w historii mitów, także o innych państwach i może rzeczywiście przydałyby by się takie książki np, o powstaniach, drugiej wojnie itd.

To o czym mówisz nie jest jego pomysłem. On teraz leci krajami. Już widzę w Polsce 3000 pasjonatów historii Szwecji. Dla ludzi w temacie będą nieciekawe, bo nie mają wartości dodanej. Wystarczy rzut okiem na przypisy.