Aktywne Wpisy
farbowanylisek +93
Jest na Mirko ktoś komu przeszkadza ta kładka na Wiśle w #warszawa i chciałby uzasadnić dlaczego? xD
xionacz +284
Zawsze gdy przypomina mi się ta historia to strasznie żal mi tego kierowcy który został skazany na 16 lat więzienia. Rozstrzygnięcie nie jest na szczęście prawomocne.
Spanikował bo patologia z obrzeżnych miast (Chorzów, Bytom, Świętochłowice, Sosnowiec) robi jak co weekend z Katowic oborę bo nie są u siebie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#katowice #patologiazewsi
Spanikował bo patologia z obrzeżnych miast (Chorzów, Bytom, Świętochłowice, Sosnowiec) robi jak co weekend z Katowic oborę bo nie są u siebie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#katowice #patologiazewsi
#napierala
@CaptainTroll: Od dawna powtarzam, że na dłuższą metę Piotrula jest nudny jak flaki z olejem. Patronite to początek Pietras. Rzuć okiem na sprzedaż książek. xD
@CaptainTroll: @filixcastellano @Varelse @Takumi96 @Goatlord @matluck
No cóż... Patologiczni, niewspierający Patroni - zdradzę Wam tajemnicę. Czy będziecie płacić czy nie, on tą kloakę będzie nagrywał dalej, bo jest uzależniony od tego. Nie płaćcie, dostaniecie to za friko i tak. xD
Adiunkt to tylko rola na uczelni.
#napierala
Merytorycznie, to historycy się wypowiedzieli, choćby w filmach i blogach. Brak recenzji środowiska naukowego również był formą odpowiedzi.
Masz rację. W mojej opinii jest gorzej. Nawet hejterom nie chce się z nim polemizować. xD
Patrzę na staty i jedyne filmy, które się klikają, to Bartosiak lub próba podpięcia pod bieżączkę. Przemyślenia na tematy autorskie Pietrasa NIKOGO nie interesują. xD
To o czym mówisz nie jest jego pomysłem. On teraz leci krajami. Już widzę w Polsce 3000 pasjonatów historii Szwecji. Dla ludzi w temacie będą nieciekawe, bo nie mają wartości dodanej. Wystarczy rzut okiem na przypisy.