Aktywne Wpisy
Jak mnie #!$%@?ą ci karciarze i zagarkowicze. Hehehe jestem taki nowoczesny i zapłacę zegarkiem za ziemniaczki. Ojej coś płatność nie chce przejść. Ojej spróbuję drugą kartą. #!$%@? przyłóż najlepiej xDDD
Żeby 5 zł nie mieć w portfelu to już trzeba być ociężałym umysłowo.
#pieniadze #bekazpodludzi
Żeby 5 zł nie mieć w portfelu to już trzeba być ociężałym umysłowo.
#pieniadze #bekazpodludzi
Mam pytanie do lewarów i neuropków (zarówno tych opłacanych jak i tych fanatyków zindoktrynowanych ideologicznie). Jak się z tym czujecie że przez rok tyle energii włożyliście w szczucie, manipulacje, kłamstwa, zwoływania do wykopywania/zakopywana, a Konfederacji nie dość że nie spadło to wzrosło? I czy planujecie nadal robić to samo wiedząc że nie daje to żadnego kompletnie efektu?
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
W zasadzie to G7 już zaczęło coś działać w temacie ograniczenia udziału rosji w tym rynku więc pewnie finalnie rosja wypadnie i Ukraina przejmuje ten kawałek tortu.
„Mamy za zadanie rozpocząć produkcję paliwa do reaktora WWER-440 i zniszczyć monopol energii jądrowej w Europie. Aktywnie pracujemy nad nałożeniem sankcji na Rosjan w przemyśle nuklearnym, ale sankcje będą postępowały szybciej, gdy Ukraina będzie w stanie zastąpić produkcję tych produktów, które były wytwarzane tylko przez Rosjan” – powiedział Gałuszczenko.
#ukraina #rosja