Aktywne Wpisy
nowszyja +1223
Facet przez dwie godziny był masakrowany przez 3 kundle, jego kończyny były w takim stanie, że lekarze próbując go ratować musieli je odciąć, niestety mężczyzna zmarł. Jesteście w stanie sobie wyobrazić skalę jego cierpienia? Dlaczego to się wydarzyło? Bo państwo skapitulowało przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byłyby odebrane, a psiarz dostał taką karę, żeby nauczył się rozumu. Tutaj była klasyka: kobieta pogryziona wcześniej przez te psy musiała bujać

mirko_anonim +100
✨️ Dlaczego nie lubię firmowych integracji? Ⓘ
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
Dlaczego ludzi tak szokuje, że ktoś przychodzi do pracy, robi swoje i się zwija ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dzisiaj dowiedziałem się, że w mojej firmie na koniec roku jest wielka duper gala podsumowująca rok z nagrodami i wgl i wiem, że mnie nie będzie na niej bo mam gdzieś firmowe integracje, zwłaszcza, że pracuję zdalnie i mam po prostu daleko
Ale wszyscy oczekują że będę
jaki smak
- kurczak 51.3% (429)
- 4 sery 48.7% (408)

#pocztapolska #poczta #kiciochpyta
Tylko, że US wysyła za zwrotnym potwierdzeniem odbioru, a te nie mogą być wrzucane do skrzynki nawet jak adresat ma aktywną usługę doręczania poleconych do skrzynki.
ps. Jesteś listonoszem, więc wiesz jak przerąbane byś miał na miejscu tego listonosza, za podpisanie się za odbiorcę na takim druku jak w załączniku. Zwolnienie dyscyplinarne, to chyba byłby najmniejszy problem.
źródło: Formularz-potwierdzenia-odbioru-dla-przesylek-nadanych-w-postepowaniu-podatkowym
PobierzCzyli z taką zwrotką jak wkleiłem wyżej (mogła być elektroniczna, wtedy na kopercie będzie dopisek EPO). Jest to urzędowy dokument i US dołącza ją do akt twojej sprawy.
Rozważ zgłoszenie sprawy na policji lub prokuraturze. Skargę na pracownika też złóż (najlepiej przez stronę, ewentualnie jak w placówce, to na piśmie) oraz wystąp o pokrycie wszelkich kosztów jakie poniosłeś w związku z nieprawidłowym doręczeniem (i potencjalnie sfałszowanym podpisem).
Zawiadom, też