Aktywne Wpisy

Xtreme2007 +227
Po czym poznać, że jest praworządność poza uśmiechającymi się obywatelami?
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
źródło: 4
Pobierz
Andrzej_Buzdygan +184
Dlaczego tak dużo osób w Polsce burzy się na ideę miast 15-sto minutowych? Przecież taka Warszawa to konglomerat właśnie takich mikro-miast. Taki Ursus na którym spędziłem połowę swojego życia: w promieniu 15 minut pieszo mam park, szkoły z każdego stopnia kształcenia, dworzec kolejowy, multum sklepów, przedszkola, dworzec kolejowy itp. 15 minut samochodem lub zbiorkomem i jestem w centrum handlowym, markecie budowlanym, meblarskim, kinie, centrum, na lotnisku. Co jest złego w tym, żeby

Mireczki. Sytuacja jest taka. Mieszkam za granica pare lat. Moja luba jeszcze jest w kraju. Ostatnio postanowiłem "wakacje, urlop". Tak wiec co mi tam, jadę do niej. I przypomniało mi sie, że zawsze jak gadaliśmy na skype to był kłopot, bo jej dwie młodsze siostry czepiały się, że teraz chca korzystać z kompa. (Jeden stacjonarny mają). Tak więc wpadłem na pomysł - Kupie mej lubej lapka. Ot tak do 300 funtów.
Jak pomyslalem tak prawie zrobiłem. Tylko przypomniałem sobie, że pare kroków obok mam lombard. I taki oto zakup zrobiłem (juz z tydzień temu)
Toshiba Sattelite Pro 500 za 70 funtów. Na moje pytanie czemu tak tanio odpowiedx, że ma uszkodzona klawiaturę (załaczyłem na fotce, nowa pod kolor kupiłem razem z wysyłka za całe 7 funtów) i ma "o zgrozo" hasło na windows. Format i wsio działa. Procek 2 rdzenie 2.10 GB i 3 GB ramu. Jako, że moja luba lubi grzebac w programach graficznych, to w sklepie dokupilem dwie kości po 4 GB. Czyli teraz jest 8GB. Kolejny to SONY Vaio, za 40 funtów. Tu się zgodzę. slaby złomek. 1.73 procek, 1GB ramu. No marny, ale do netu i filmów divix sie nada. Ostatni to ACER Aspire One D257. 10.1 cala. Dwa rdzenie po 1.6 i bylo 1 GB ramu, ale od Toshiby 2 ramu podeszło. Cena ... 50 ;| Dlaczego tak tanio? Bo ma "dziwna klawiaturę" Chyba nasz krajan to sprzedał, bo układ taki jak mamy w PL. Na fotkach sa jeszcze upackane i "wypalcowane". Ale działaja normalnie, cicho, nie maja rys na matrycach. Wystarczy wyczyścić.
Pytanie. Nie lepszy prezent taki niz jeden nowy lapek, który słabszy bedzie od tej Toshiby?
źródło: comment_fAIXLFP5mRMqf5Q4F1r823rZyhvCR4jv.jpg
Pobierz