Wpis z mikrobloga

Hej, właśnie pojawił się kolejny odcinek naszego podcastu, numer 41 O napojach - dziś Nihonshiu

Dziś z dwoma ekspertami Hanią i Tomkiem opowiemy Wam jak się robi sake a szczególnie Nihonshiu. Poznacie sekrety odnośnie ryżu, pleśni,bakterii, sposobów przygotowania oraz wiele ciekawostek związanych z sake.

https://www.podomatic.com/podcasts/jakotako/episodes/2023-05-18T17_38_33-07_00

Strona www: http://podcast.tokyo/

Strona na FB https://www.facebook.com/podcastjakotako/

Można nas słuchać za pomocą:

Spotify: https://open.spotify.com/show/40SO5Tlp2qroelqOkD6RyL

Pocket casts: https://pca.st/iX4f

Overcast: https://overcast.fm/itunes1372650164/jako-tako-o-japonii-i-nie-tylko

iTunes: https://itunes.apple.com/us/podcast/jako-tako-o-japonii-i-nie-tylko/id1372650164

Google Podcast: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9qYWtvdGFrby5wb2RvbWF0aWMuY29tL3JzczIueG1s

czy na każdym agregatorze podcastów.

#japonia #wiadomoscizjaponii #podcast #ciekawostkijp #ciekawostki #amajapan
  • 3
@ama-japan: pytanie jest kto używa wykopu a odpowiedziałem ci tylko dlatego że mi roczny ban się skończył.A twoje podcasty mogą być widoczne w powiązaniach na youtube tylko pamiętaj utwórz konto na PL a nie JPN