@Kierowca-ufo: na Ukrainie nawet najmniejszej nie zdetonowali a mają o wiele więcej powodów by to zrobić, nie dajmy się zwariować wypowiedziami oszołoma bo i w naszych rządach różni się trafiali przecież ;-)
Moim zdaniem bagatelizujesz całą sprawę, nie chodzi nawet o groźby, które zresztą same wywierają negatywny skutek, bo inwestorzy mogą się bać lokować u nas kapitał, ale też o tresowanie w nienawiści r0syjskiego społeczeństwa.
W przypadku ukrainy tak ich wytresowali, że poszli jak lemingi walczyć z banderowcami, bo tak im powiedziała ta
@Grooveer: Skoro kacapy nas nie lubią, to znaczy, że dobrze robimy. Takie pogaduszki niedługo będzie się lepiej prowadziło bez zbędnej, pozornej anonimowości internetu, co nie?
Ten wszędzie tą mordę zdziwioną wkleja, żeby przypadkiem widzowie nie zapomnieli jak wygląda xD Normalnie mi przypomina atora z tymi nagłówkami i miniaturkami
Ale koniasze i grołery mówią, że to przecież nie nasza wojna i coś musieliśmy źle zrozumieć.
#r0sja #polska #ukraina #wojna
Komentarz usunięty przez moderatora
Moim zdaniem bagatelizujesz całą sprawę, nie chodzi nawet o groźby, które zresztą same wywierają negatywny skutek, bo inwestorzy mogą się bać lokować u nas kapitał, ale też o tresowanie w nienawiści r0syjskiego społeczeństwa.
W przypadku ukrainy tak ich wytresowali, że poszli jak lemingi walczyć z banderowcami, bo tak im powiedziała ta
Czy mi się wydaje, czy usprawiedliwiasz ewentualny atak jądrowy na nasz kraj, nasz - nie twój?
Co i czy przekazujemy Ukrainie, to nasze wewnętrzne sprawy, r0sji nic do tego co suwerenne państwa ze
Wiem, wiem. r0sja czuje się zagrożona, nie róbcie tego i tamtego Polacy, bo was zbombardujemy.
Fajna niezależność, taka
@Kierowca-ufo:
@Kierowca-ufo: to są tak infantylne wypowiedzi, że aż naprawdę szkoda to komentować.