Aktywne Wpisy
Francesco123 +298
#!$%@? czasem juz #!$%@? jak stary boomer ale jak widze młode laski kolo 20 lat i ich beznadziejny styl ubierania to ja jebix xD dobrze ze jak ja bylem mlodym napalonym #!$%@? co myslal tylko o ruchaniu w czasie dojrzewania i byl rok kolo 2012 to byla moda na obcisłe rurki i laski w galerii mialy takie opiete na dupskach te spodnie co ledwo wkladaly. Teraz nastoletnie oskariusze moga sobie spojrzec na
littlekiwi +5
Witam Mirków i Mirabelki,
dzisiaj, po kilkunastu latach anonimowego mirkowania, dołączyłam do wykopowego grona, bo chciałam Was, obcych ludzi z internetów, zapytać co sądzicie o danej sytuacji. Mały wgląd - różowa i niebieski 35+, razem od lat 14, z nami roczne dziecię na pokładzie, od paru lat (głównie przez ostatni rok) cykliczne zgrzyty i nie dokońca rozpracowane kłótnie (z winy obu stron - nikogo nie wybielam).
Wczorajsza sytuacja - wieczór, córa śpi,
dzisiaj, po kilkunastu latach anonimowego mirkowania, dołączyłam do wykopowego grona, bo chciałam Was, obcych ludzi z internetów, zapytać co sądzicie o danej sytuacji. Mały wgląd - różowa i niebieski 35+, razem od lat 14, z nami roczne dziecię na pokładzie, od paru lat (głównie przez ostatni rok) cykliczne zgrzyty i nie dokońca rozpracowane kłótnie (z winy obu stron - nikogo nie wybielam).
Wczorajsza sytuacja - wieczór, córa śpi,
Co sądzicie?
- Różowa ma rację 68.8% (249)
- Niebieski ma rację 31.2% (113)
tresc emaila z muzeum z ktorego wynika ze nic nie zginelo
Good Morning,
We don’t undarstand the video, but nobody has stolen anything of our Museum.
Thank you so much for your concern, we apreciate it a lot!
Best wishes,
Cristina
C/ Trafalgar, 34. PB
08010. Barcelona
Tel: +34 93 51 56 86 3
https://museobanksy.es/
@n1ksu: mam nadzieje ze ci odpisza
zejdz dziecko na ziemie, takier wystawy sa ubezpieczone na miliony euro i warunkiem odzyskania odszkodowania od fimy ubezpieczeniowej jest zgloszenie zdarzenia kradziezy na policje. To nie jest stragan na bazarze, gdzie ktos #!$%@? kilogram
Komentarz usunięty przez autora Wpisu