Aktywne Wpisy

Trzesidzida +30
źródło: temp_file822220544635345993
Pobierz
Kadet20 +610
Mazurek o 8:00 rano w RMF płakał właśnie że od czasu gdy mediami rządzi obecną koalicja rządząca, to skończył się plularizm w mediach, nikt nie chce oglądać ich telewizji bo oglądalność spadła o 1/3 xD Ogólnie ton rozmowy wskazywał że jest źle, wręcz tragicznie z mediami a to co się działo przez ostatnie 8 lat to w sumie nic złego, bo teraz jest gorzej xD
I niech mi ktoś jeszcze powie że
I niech mi ktoś jeszcze powie że
źródło: e5da309e8da245ad0f3c6f7d39771ce3,0,0,0,0
Pobierz

#heheszki #bekazpisu #humorobrazkowy
źródło: IMG_1216
PobierzBo jak moje dziecko chodziło do prywatnego żłobka to zamykałem się kilka lat temu w 1200 z obiadami po dopłacie UE w wysokości 150 złotych. Później przeszło do prywatnego przedszkola i zamykaliśmy się w 700-800. Drugie dziecko poszło do prywatnego z dopłatą od miasta i w żłobku zamykaliśmy się w 400-450 z obiadami, a teraz w przedszkolu mieszczę się w 300 z
@enron: to przecież przy dwójce dzieci większości ludzi nie opłacałoby się pracować, by zarabiać tylko na żłobek, a gdzie do tego jeszcze paliwo i inne koszty z tym związane. Abstrakcja. Ale widać wszystkim pasuje taki stan rzeczy, skoro tak pogrywają do spółki z miastem xD
Aha, a teraz weź pod uwagę opcję standardową: dziecko tydzień chodzi do żłobka, a potem tydzień-dwa choruje xD