Aktywne Wpisy

RicoElectrico +149
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
źródło: 1000022425
Pobierz
back_to_my_place +235
Wam też się nagle wyświetliły stare powiadomienia? #wykop

źródło: temp_file.png7707388452590248433
Pobierzmasz tu voucher i #!$%@? xd
Lechia z okazji spadku zafundowala podwyzki cen na mecz z Legia. Zrobil sie ferment w internecie i sie jorgneli ze to byl debilny pomysl, wiec po dniu czy dwoch zrobili akcje ze bilety tylko za 25zl zamiast 75zl.
Przy tej okazji nikomu nie przyszlo do glowy ze kibice, ktorzy zdarzyli kupic bilety moga czuc sie oszukani, dziecko by to przewidzialo. Takze dobrze byloby wewnetrze ustalic spojna jednolitą komunikacje do tych kibicow,
Uczciwie informuje ze Pan Zbigniew Ziemowit Deptuła przeprasza za ujowa akcje z biletami.
źródło: temp_file.png5816416948581436773
Pobierz