Aktywne Wpisy
Mam problem, kupiłem nowe części do kompa i zlozylem go od zera, wszystko ładnie poprowadziłem, zamontowałem i po instalacji systemu oraz sterowników slysze na sluchawkach takie ciche piski-szum, patrzyłem na kable od zasilacza, montowałem wszystko jeszcze raz, zmieniałem sterowniki i szum ciągle występuje. Gdzie szukać przyczyny?
#pc #it #komputery #pomoc #pomoctechniczna #hardware #skladaniepc
#pc #it #komputery #pomoc #pomoctechniczna #hardware #skladaniepc
anoonek95 +63
Nie udało mi sie życie zmarnowałem... uciekłem od pierwszej jedynej miłości, potem ożeniłem się bez miłości. Jedyna istota którą kocham - mój syn - wychowywał się w piekle mojego małżeństwa, tak jak ja wyrastałem w piekle małżeństwa moich rodziców a myśl, ze mój Sylwuniu będzie tak samo nieszczęśliwy jak ja łamie mi serce. Praca która była moim powołaniem okazała się udręką za grosze. Zabija mnie samotność którą sam sobie zgotowałem. Nikt i
Ehh ten wiater to jest tragedia. Na koniec jeszcze #!$%@?łem do pieca aż się ciemno przed oczami zrobiło XDD. Do końca tygodnia w prognozie cały czas to samo. Nie wiem, może ja powinienem kręcić jakieś 200km+ na zachód? Tylko jak ja później wrócę XD
Cenzura musi być bo zaraz się zlecą malkontenci.
#rowerowyrownik #szosa #wykoproseclub
Skrypt | Statystyki