Aktywne Wpisy
Przydupaska +50
Opowiem Wam dzisiaj o związku,ktoŕy na dobrą sprawę zakończył się szybciej niż zaczął XD
Od jakichś dwóch miesięcy spotkałam się z pewnym mężczyzną. Jako że niedawno miałam urodziny,to pojechaliśmy na weekend do Poznania. Wiecie,romantyczne spacerki i te sprawy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°). Taki bynajmniej był plan, jednak jak wiadomo,życie zweryfikowalo wszystko XD
Nadeszło
Od jakichś dwóch miesięcy spotkałam się z pewnym mężczyzną. Jako że niedawno miałam urodziny,to pojechaliśmy na weekend do Poznania. Wiecie,romantyczne spacerki i te sprawy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°). Taki bynajmniej był plan, jednak jak wiadomo,życie zweryfikowalo wszystko XD
Nadeszło
lunaria +162
moja mama mi wczoraj powiedziała, że w pewnym wieku już nie pasują długie włosy, trzymajcie mnie
#rozowepaski #wykop30plus
#rozowepaski #wykop30plus
Co muszę zrobić, aby zacząć linie questową z dodatku Shadowlands ? I ewentualnie kiedy się za to zabrać.
Drugie pytanie jest takie, czy da się w jakiś sensowny sposób przejść poprzednie dodatki ? Mam tu na myśli głównie Lore z poprzednich dodatków. Wiem już o chromie time, ale część Lore znajduje się w dungeonach/raidach gdzie podejrzewam, że nikogo już nie znajdę, aby to ze mną przeszedł, albo mój lvl będzie za wysoki, aby wejść na dany dungeon.
Zawsze mnie interesował świat Wow'a, grywam w Hearthstone gdzie zawsze chciałem poznać "te karty" w świecie Wow'a. Grałem na trailu kilkoma postaciami, kupiłem abonament i chcę "wsiąknąć" w ten świat. Podobają mi się cutscenki itp itd, ale z tyłu głowy wiem, że za mną jest multum fabuły, której nie znam.
Pozdrawiam !
#worldofwarcraft #wow
Jeśli chodzi o robienie q w dungeonach to na LFG na pewno znajdziesz grupę która z tobą pójdzie chociażby dla samych transmogów. (możesz tez skorzystać z timewalkig dungeons - jeśli akurat trafisz na tydzień z odpowiadającym ci dodatkiem) Podobnie z questami raidowymi - jest spora część
A co do lore to na max levelu oczyścisz wszystkie stare dungi i rajdy solo, chyba nie ma takiego do którego potrzebowałbys zespołu (chyba nawet te instancje które polegają na leczeniu
Zacznij od map podstawki, i potem kolejne wg. wychodzenia dodatkow
Osobiście polecam mimo wszystko jak najszybciej wbić na nowy dodatek, bo w moim rrzypadku dopiero gdy zacząłem grać aktualny dodatek(mist of pandaria) to się mega wkręciłem, wymagające dungeony, rajdy z gildią, to jest mega satysfakcjonujące, a na stare mapy zawsze wracam jak jest nuda w aktualnym dodatku